2777
2789
چرا خواستگار داره همه رو خنک میکنه البته خیلی ایده الش نیستن ولی خوب دیگه چاره ای نیست

خو وقتی ایده الش نیست.اسلحه پشت سرشه شوهر کنه زود؟ الان ایده ال زندگی رو شروع میکنن پس فردا با دو بچه طلاق میگطرن .این بنده خدا که ایده الشو پیدا نکرده چطوری بله بگه خوب؟

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه این رسم های بیخود از بین نرفته بود :|

ن😕

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

اون 29من 27

بیچاره خب شاید خواستگارهاش به دلش نمیشینن.به من مربوط نیست ولی زیادی این حرفها را بهش نزن بحث یه عمر زندگیه بزار با کسی که دوست داره ازدواج کنه شاید به خاطر شما به یکی بله بگه.و بعد پشیمون بشه

تو بیا و بمان ... 💜
چرا خواستگار داره همه رو خنک میکنه البته خیلی ایده الش نیستن ولی خوب دیگه چاره ای نیست

بخدا به جان بچم الان اینقدر ناراحتم از ازدواج کردنم و زندگیم پشیمونم ک دستام داره میلرزه اینو میگم خوش به حالتون ک مجردین کاش برگردم به عقب همچین اشتباه بزرگی رو مرتکب نشده بودم😢

خو وقتی ایده الش نیست.اسلحه پشت سرشه شوهر کنه زود؟ الان ایده ال زندگی رو شروع میکنن پس فردا با دو بچ ...

بذاره خواهرش ازدواح كنه!

مامانشون همه جا بايد بگه اين دوتا هر دو ازدواج مي كنن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بخدا به جان بچم الان اینقدر ناراحتم از ازدواج کردنم و زندگیم پشیمونم ک دستام داره میلرزه اینو میگم خ ...

آخه چرااااا؟

بخدا مجردی هم خوب نیست 

من خیلیی کلافه م😢😢

طراحی و برنامه نویسی انواع وب سایت با قیمت مناسب 
ای بابا فکر کنم از هممون یه دونه کپی پیست کردن هممون بالای ۲۰ و نبود خواستگار مناسب من ۲۴ام نیست وا ...

شايد خيلي انتظارات عجيب و بالا بالا داري خو! عشقم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻