2777
2789

سلام به روی ماهتون😊

خانوما دکتر داداشمو برا نوار مثانه گفته ببرین براش ضرر نداره؟ دکتر مشکل داداشمو نفهمید نامه نوشت برا دکتر دیگه اونم گفت اول نوار بره مطمئن بشیم براچیه بعد درمان شه ۱۱سالشه چه جوریه همراه میخوان براش نمیترسه؟؟؟😢

خیلی ناراحتیم از بچگی مشکل داره یه بارم تشخیص نادرست دادن گفتن فتق داره باید عمل شه تا خوب شه رفت عمل سه سالگی 😔😔😔ولی هیچی فرق نکرد خدا لعنتشون کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر اورولوژی

ببرین

نترسین انشالله که چیزی نیست

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

من دوستم بچه اشو هرچند وقت یه بار میبره نوار مثانه اون مشکل داره یه مدته بهش سوند وصله

انشالله مشکل داداشتون با دارو حل میشه

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
مرسی یعنی اول دکتر دیگه نشون بدیم؟ نوار مثانه نبریم میترسیم کسی رو نزارن پیشش بترسه

اگه دکتر براش نوشته انجام بدین نوارمثانه رو

بعد ببرینش پیش دکتر اورولوژی 

با نوار برید که زودتر کارتون پیش بره

میشه بپرسم مشکل بچه ش چیه؟ برا چی برده بودن؟

اون نمیتونه جیش کنه

با کمک سوند میکنه ....

طفلکی ان شالله زود خوب بشه داداش منم ادرارشو نمیفهمه بیشتر وقتا بعد میبینیم شلوارش خیس شده😖

ممنونم

انشالله که مشکل داداش گلت برطرف شه