2777
2789

دخترم ۴سالشه خیلی شیطون و به حرفام اصلا گوش نمیده هر چیزی بهش میگم فقط گریه میکنه لج میکنه مخصوصا وقتی باباش میاد دیگه بدتر میکنه مخالف خواستش رفتار بشه گریه میکنه غذا بهش میدم یا نمیخوره یا میره بالا میاره امروز کلی کتک خورد بخدا نمیدونم چیکار کنم 😭😭 

ای خدا خستم میفهمی!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن خیلی سخته

متأسفانه از خدا کمک بخواه، 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

اول اینکه کتک زدن رو بذاری کنار عزیزم.

بقول مامانم بچه ها مث آیه های قرانن..نعوذبالله میتونی دست روی قران بلند کنی؟

دوم اینکه اقتضای سنشه...چهارسال سن لجبازیه..دختر من چهارسال و نیمشه.

از سیستم تنبیه_تشویق استفاده کن

تنبیه ینی اگه بهش بگی چون غذاتو نخوردی امروز از تلویزیون خبری نیست

یا مثلا چون به حرف بابات گوش ندادی فلان پارک رو نمیریم

( تنبیه باید گرفتن چیزای خوشایند بچه باشه)..ببین به چی علاقه داره اونارو ازش بگیر..کم کم بچه میفهمه آره اگه اینکارو بکنم واقعا خبری از کارتون نیست..خبری از خونه مامان بزرگم نیست و...

مهم ترین چیز در اجرای تنبیه اینه که زیرش نزنی..اگه تنبهی قراردادی با گریه و اصرار بچه،زیرش نزنی.

تشویق هم برعکس این ماجرا..مثلا دخترم چون امروز غذاتو خوب خوردی میریم خونه مامان بزرگ یا برات پف فیل میخرم یا.....

موفق باشی گلم.من باهمین روش موفق شدم

اصلا یه لحظه انگار فقط دلم میخواست بزنمش خون جلو چشامو گرفته بود😭

گلم وقتی عصبانی شدی از ده تا یک بشمار،نفس عمیق بکش ،از اتاق برو بیرون تا آروم شی،یا به بالشت برو مشت بزن،اگر دوست نداره غذا بخوره غذایی که دوس داره بهش بده،به زور بهش غذا نده،بزار با بازی بازی غذا بخوره،بعدم با پدرش صحبت کن که روش تربیتتون یکی باشه،توصیه میکنم سی دی های دکتر هلاکویی راجع به روش تعلیم و تربیت بچه ها برای همه رده سنی هست بگیرید و گوش کنید

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

میگن تو بازی لجبازی بچه ها وارد نشین که بازنده شمایین

باید برای هرچیزی که به بچه نه میگیم یه جایگزین بدیم به بچه  

یعنی قبل از اینکه بگی اینکار رو نکن بگی اون کار رو بکن

اره بدبختانه برای اینکه گریه نکنه هر چی بخاد بهش میده

خیلی بده اینکار. پدر و مادر باید باهم هماهنگ باشن. کتکتش نزن اما چیزایی که دوست داره ازش بگیر بگو تا غذانخوری بهت نمیدم یا وقتی کار خوبی کرد براش کادو بگیر بگو چون کار خوبی کردی برات خریدیم باز هم انجام بدی کادو میگیریم