2777
2789
عنوان

شده از شدت غصه و ناراحتی خندت بگیره

353 بازدید | 47 پست

منو و همسرم بعد از ده سال کشمکش داریم توافقی جدا میشیم.خدا رو شکر خانوادم حمایتم میکنن ولی ولیییییی چیزی که داره داغونم میکنه دخترمه

امروز بعد از دو روز بهش بهش زنگ زدم که بیام از خونه پدربزگت بیارم پیش خودم

کلی بهش وعده دارم بابت سرگرمی و خرید اونم گفت بزار ناهار بخورم بیا دنبالم

خدا شاهده چه ذوقی کردم و انرژی گرفتم و رفتم که بیارمش خونه خواهرم که به اتفاق خواهرم و دخترش بریم خونه مامانم

خلاصه رفتم دنبالش ولی نیومد با اصرار منو برد اتاقش که مادربزرگش واسش چیده و همه اسباب بازیاشو از خونمون آورده و چیده اونجا

دخترم گفت ببین اینجا چه خوبه تو خوب درست نکرده بودی اتاقمو😢

بعدم گفت نمیام گفتم فلان چیزو میخرم فلان جا میبرمت دخترخالت منتظرته ولی نیومد😔

پیاده راه افتادم خدا میدونه چه حالی بودم داشتم میمردم از غصه بعد از شدت ناراحتی و تعجب از وضعی که برام پیش اومده خندم گرفت

خدا نصیب هیچ مادری نکنه لطفا دلداریم بدین و دعام کنید ببخشید طولانی شد

خوبه كه اونجارو دوس داره و بهش اهميت ميدن

ازاين ديد نگاه كن كه با چشم گريون نديديش

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

تا یه ماه پیش مثل همه مادرا دخترم همیشه کنارم بود ولی از وقتی اومدم خونه مادرم مادر شوهر بی وجدانم با حرفاش کاملا دخترم از من و خانوادم دور کرده

دخترم عاشق خونه مادرم بود و همیشه با گریه اونجا رو ترک میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خداصبرت بده خیلی ناراحت کنندس واقعا ولی به دل نگیر دخترت چند سالشه؟ شاید متوجه نیس از شرایط جدید خوشش اومده و یه جور تنوع براش ایجاد شده واسه همین خوشحاله

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

دخترت چندسالت اون مطمعن باش بزرگ بشه میاد پیش تو خاطره ات جمع باشه

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
تا یه ماه پیش مثل همه مادرا دخترم همیشه کنارم بود ولی از وقتی اومدم خونه مادرم مادر شوهر بی وجدانم ب ...

هیچکس نمیتونه عشق مادر و فرزند از بین ببره خیالت راحت 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
عاشقشن و دربست در اختیارشن ولی من چیکار کنم که احساس خالی بودن داره خفم میکنه

حق داري،ولي يا بايد مي موندي تو اون زندگي و عذاب ميكشيدي يااين وضع رو تحمل كني كه حتما بين بدوبدتر انتخاب كردي،به اين فكر ميرفتي ميگفت بهم غذا ندادن يا باهام بد رفتار كردن....بعد ديگه حالت ازاينم بدتر بود

بهش سر بزن و يوقت سعي نكني اونارو پيشش بد كني بذار اون بچه حداقل ارامش داشته باشه 

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

عزیزم خدا صبرت بده.میتونم بپرسم مشکلتون چی بوده که دارید جدا میشید چون من خودمم تا پای طلاق رفتم اما از ۼصه دوری دخترم دوباره برگشتم با اینکه همه حقو حقوقمو بخشیدم