2777
2789
عنوان

شده از شدت غصه و ناراحتی خندت بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 47 پست
تا یه ماه پیش مثل همه مادرا دخترم همیشه کنارم بود ولی از وقتی اومدم خونه مادرم مادر شوهر بی وجدانم ب ...

عزیزم بچه است سریع گول میخوره! زمان بده بهش اتاقش تکراری میشه! 

اگر قرار نیست پیش اونا زندگی کنه بهتره اونجا راحت باشه 

احساس تنهایی شدید 
تا یه ماه پیش مثل همه مادرا دخترم همیشه کنارم بود ولی از وقتی اومدم خونه مادرم مادر شوهر بی وجدانم ب ...

منم رفتم.قهر همش میگفتن.اصلا بهانتو.نمیگرفت .معلومه ک.همه خوتستشو براورده میکردن . منم هروقت فشار عصبی رومه خندم.میگیره و بعد بغص و گریه

خدایا محتاج عشق و آرامشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگتر بسه میفهمه مادر چیه

الان بچه است با چهارتا عروسک رام میشه

خون خون رو میکشه مطمئن باش اون تو رو از همه بیشتر دوست خواهد داشت همونطور که تو اونو کسی تاحالا نتونسته این قانون رونقض کنه

غصه نخور هرکاری از دستت برمیاد برای شادیش بکن

یه زندگی واسه خودت بساز که الگوی دخترت درآینده بشی وبتونی به پیشرفتش کمک کنی💪💪💪

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
منم رفتم.قهر همش میگفتن.اصلا بهانتو.نمیگرفت .معلومه ک.همه خوتستشو براورده میکردن . منم هروقت فشار عص ...

دروغ گفتن چند روز قهر بودی! ده روز تا یه ماه امکان نداره! 

احساس تنهایی شدید 

اخی خدایا چقد ناراحت شدم توکلت بخدا باشه عزیزم دست اون بالای دست همس 

برات دعا میکنم که به ارامش برسی 

مواقع اینجوری وضو بگیر برا ارامشت دو رکعت نماز بخون باخدا حرف بزن تا سبک شی

حق داري،ولي يا بايد مي موندي تو اون زندگي و عذاب ميكشيدي يااين وضع رو تحمل كني كه حتما بين بدوبدتر ا ...

اصلا بدگویی نمیکنم ازشون چون اوایل که مادرشوهرم از من پیشش بد گفته بود طفلک خیلی حالش بد بود انگار دنیاش خراب شده بود من میگم دستشون درد نکنه یا اینکه چه مامان بزرگ مهربونی داری

خدا نکنه عزیزم سلامت باشی اصلا فکر اینجاشو نکرده بودم که منو تنها بزاره دخترم

نههنوز لچس درکی نداره از شرایط پیش اومده...بچه برادرشوهر منم همین بود مادرشوهرم کاملا با حرفاش رامش کرده بود ولی بعد 1ماه همش بهونه میگرفت مادرشو میخواست فقط صبر کن

بچه ها لایک نکنید دیگه مرسی اه😡

عزیزم خودتو سرگرم کن الان از ازادیت استفاده کن

خیالتم که از جای دخترت راحته که امنه وخوشحاله

خودتو داغون نکن وسرحال وشاد بمون واسه وقتی که دخترت بهت نیاز داره

همه دخترا به مامانشون احتیاج دارن تاآخر عمرشون هرچی هم بزرگتر میشن بیشتر

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
دروغ گفتن چند روز قهر بودی! ده روز تا یه ماه امکان نداره! 

یکماه .کلا کلافه بود بچم . بیشتر دوس داش. بره خونه خودمون.چون.با مادرشوهرم.تو یه ساختمونم و همه جوره لی لی ب لالاش میذاشتن

خدایا محتاج عشق و آرامشم
عزیزم خدا صبرت بده.میتونم بپرسم مشکلتون چی بوده که دارید جدا میشید چون من خودمم تا پای طلاق رفتم اما ...

مشکلم خیانت همسرم توی دوران حاملگیمه.نتونستم کنار بیام و منتظر بودم دخترم یه کم بزرگتر بشه

عاشقشن و دربست در اختیارشن ولی من چیکار کنم که احساس خالی بودن داره خفم میکنه

انشالله ازدواج کنی و بچه دار شی عزیزم

انشالله خدا بهت ۲ تا دختر دیگه ام بده

😍😍خدایا شکرت😍😍