2777
2789
عنوان

زردی نوزاد تا چندوقت خطرناکه؟

59385 بازدید | 20 پست

پسرم ۲۱ روزشه هنوز صورت و گوشه چشماش زرده...

۵ روزگیش زردیش ۱۳ بود دوروز دستگاه اوردیم براش 

آز داد ۴/۷شده بود

ولی الان انگار باز زرد شده ...

تا کی خطر داره؟

چیکار کنم خوب شه؟

قطره بیلی ناسترم بهش میدم...

باز آز بده مطمئن شو، چون اینجوری معلوم ‌‌‌نمیشع ،بعدشم گفتی پایین اومده پس دیگ بالا نمیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا40روزگی پسر منم داشت بعدش کم کم رفتش،فقط زیاد گرمش نکن چون گرما باعث میشه بالا بره زردیش

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
دکتر دختر من گفت زردیی ک بیشتر از ۱۵روز طول بکشه زردی شیر مادره و شیر مادر باید قطع بشه شیر خشک حایگ ...

شیر خشک بدم شیر خودم قطع نمیشه؟

نکنه دیگه شیر خودمو نخوره...

باز آز بده مطمئن شو، چون اینجوری معلوم ‌‌‌نمیشع ،بعدشم گفتی پایین اومده پس دیگ بالا نمیره

میترسم زردیش بالا رفته باشه خودمو ببازم😔

امروز بردم بهداشت اونجا گفتن صورتش ی کم زرده...

ببرم دکتر یا آز بده بعد ببرم؟

میترسم زردیش بالا رفته باشه خودمو ببازم😔 امروز بردم بهداشت اونجا گفتن صورتش ی کم زرده... ببرم دکت ...

آز بده بعد ببرش ...یا دکترا خودشون دستگاه دارن میذارن رو پیشونیش چک می‌کنن

میترسم زردیش بالا رفته باشه خودمو ببازم😔 امروز بردم بهداشت اونجا گفتن صورتش ی کم زرده... ببرم دکت ...

ازمایش بده 

ازمایشو ببر پیش ی دکتر درست حسابی اینی ک من گفتمو بت میگه تحت نظر دکتر شیر خشک رو شروع کن شیر خودتم مدام بدوش تا خشک نشه 

شیر خشک بدم شیر خودم قطع نمیشه؟ نکنه دیگه شیر خودمو نخوره...

سر خود قط نکن گلم ...شاید اشتب می‌کنی و زردیش بالا نرفته باشه اول آزمایش عزیزم

اوکی عزیزم شما تهرانی؟ کجا با دستگاه چک میکنن ببرمش؟

نه من بندرعباس ام  مطب متخصص کودکان دارن عزیزم..منن ک تو بیمارستان بودم دکتر بهم کارت داد گفت ک مثلا سه روزیش بیارش برای چک کردن زردیش همونجا رفتم ... بعدش عین شما زردیش بالا بود دستگاه گرفتم دو روز ..دیگه دیدم پایین اومده نرفتم ..جاش تو خونه ترنجبین دم کردم خودم خوردم و ی قاشق چایخوری به نی نی ‌‌.و شیرخشت از عطاری گرفتم خودم خوردم ک ی ذره زردی داره از بین بره

پسر من تا ۴۰ روزگی داشت آخرشم با شیرخشت ترنجبین رفع شد دستگاه هم اثر نکرده بود

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
شیر خشک بدم شیر خودم قطع نمیشه؟ نکنه دیگه شیر خودمو نخوره...

اصلا شیر خودتو قطع نکن خودت مراقب غذات باش و شیرخشت ترنجبین بخور

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹