2777
2789
عنوان

بنظرتون خونوادم چکار کنن

1246 بازدید | 68 پست

سلام خانوما .یه مشکلی پیش اومده که برادرمکه یه سال عقده میخوان جدا بشن و ما موندیم الان که چکار کنیم.توضیح بدم برادرم سرباز بود که خیلی فشار اورد برام زن بگیرید هررزو حرفشو میزد ماهم هرچی میگفتیم بابا سربازیتو تموم کن کار پیدا کن گوشش بدهکار نبود همش اخمو تخم اگر برام زن نگیرید من خراب میشم منگناه میکنم دیگه ما کارمون هرروز رفتن خونه دختردارابودو پسند نمیشد یا اونا نمیپسدندین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دلیلشون واسه جدایی موجهه جدا شن، بهتر از اینه که بعد عروسی جدا بشن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بلاخره خواهرم یکی از همکلاسیاشو انتخاب کرد و تمام شرایط زندگی برادرمو براش گفته بود یعنی به همون دختره که سربازه کار ندارو و ازین حرفا حتی فرهنگ و رسم و رسومات رو گفته بود .تا اینکه خانوادم اول مادر پدر و خواهر بزرگترم میرن میپسندن و دوروز بعد برادرم اینا به همرا ه کل خانواده غیر من که ما مسافرت بودیم میرن و قرار مدارا گذاشته میشود

وقتی باهان تماس گرفتند خودتو برسون این پنج شنبه عقدی برادرته من خیلی شوک شدم خیلی هنگیدم اخه به یه هفته زن گرفتن اصلا درست نیست اینا نمیشناسن همو و ازین حرفا از یه طرفم خوب خوشحال بودم بلاخره داداشم سرو سامون میگیره .ما صبح پنج شنبه خودمونو رسوندیم خونه بعد از ظهر هم قرار عقد تو محضر بود . خانوما ما رسم نداریم شب عقد شام بدیم فقط خونواده خودمون و بله برون مال طرف دختر هستش نمیدونم همه جا اینجوریه یا نه

چرا نصفه نیمه ول کردی انتظار داری هی بگن بگو بگو

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊