2777
2789
عنوان

از خنده های بد موقع تون تعریف کنید

191 بازدید | 28 پست

یجایی که نباید بخندید و خندیدین بگید

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مراسم ختم شوهرخالم مث بز داشتم میخندیدم چون دوستم اومد کنار هم بودیم 

هی مردیمو میدیدیم و سوتی هاشون و سم بودناشو هی میخندیدیم دیگه منم جوری زمینه ساختم انگار داریم گریه میکنیم

واییییییییییی نمیتونستم جلو خودمو بگیرم

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)

داشت سرم داد و بیداد میکرد من از استرس خندم گرفتت بعد ببین صورتش قشنگ از عصبانیت قرمز بودااا برگشت گفت اگه میدونستی چقد عصبی ام الا جیگرشو داشتی بخندی؟ متاسفانه خندم تبدیل شد به قهقه اونم توی جمععع  نمیدونم چرا این موقع ها بجای گریه خندم میگیره🫠

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

مراسم ختم پدر دوستم بود ک پسرعموی مامانمم میشد و فامیل بابامم میشد 

بعد والا ما رسیم مویه و شیون داریم منم اولین بارم بود میرفتم مراسم ختم

وای بشدت خندم گرفت خیلی بدبود

یک عدد دختر زبروزرنگم

تو مراسم ختم شوهرخالم مث بز داشتم میخندیدم چون دوستم اومد کنار هم بودیم هی مردیمو میدیدیم و سوتی هاش ...

وای خیلی سختههه🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

آخرین بارش تاپیک آخرم..

سر قبر یکی از فامیلا که ۱۱۰سال عمر کرد ، دختر ۷۰ سالش میگفت نه بابا خیلی زود رفتی زود بود و شیون میکرد. 

یهو چشم خورد اونطرف...

داییم داشت میخندید

(شونه هاش میلرزید و میدونستن داره میخنده)

منم خندم گرفت پوره شدم🦥💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

داشت سرم داد و بیداد میکرد من از استرس خندم گرفتت بعد ببین صورتش قشنگ از عصبانیت قرمز بودااا برگشت گ ...

منم خندم گرفت 🤣🤣 ی چیزی انگار به آدم میگه چون نباید بخندی، بخند

مراسم ختم پدر دوستم بود ک پسرعموی مامانمم میشد و فامیل بابامم میشد بعد والا ما رسیم مویه و شیون داری ...

واای

مراسم ختم کاکام که همه ی جونم بود با اون شدت تعصبی که ما لرا روی متوفی داریم اما خاک بر سرم از سر تشییع جنازه و خاکسپاری که اومدیم مزار بغلی یکی رو خاک کرده بودن همسرش افتاده بود تو قبر بد تر زار میزد منم در بیارید نمی‌خوام بمیرم تازه از دستش راحت شدم من و پسر عمو هام اون جا پوکیدیم خجالت می‌کشیدم تا یک هفته به چشمای بابام نگاه بکنم 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

آخرین بارش تاپیک آخرم..سر قبر یکی از فامیلا که ۱۱۰سال عمر کرد ، دختر ۷۰ سالش میگفت نه بابا خیلی زود ...

🤣🤣🤣🤣🤣

یکی داشتیم، طرف 80 سالش بود 

نمیدونم مادرش چطوری زنده بود ولی سر قبر پسرش میگفت پسرم یتیم از دنیا رفت

مراسم ختم کاکام که همه ی جونم بود با اون شدت تعصبی که ما لرا روی متوفی داریم اما خاک بر سرم از سر تش ...

وای مردمم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا رحمت شون کنه