2777
2789
عنوان

بنظرتون خونوادم چکار کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من این زندگی زندگی بشو نیس

تو عقد که باید اوج خوشیشون باشه تا پای طلاق رفتن بعدش برن تو زندگی تا به عروس بگین بالای چشمت ابروئه فرداش از دادگاه نامه میاد برا طلاق

من حس میکنم دختره یه نفر دیگه رو میخواد که ننه باباش راضی نیستن و اونم داره تلافیشو سر شما در میاره

به نظر من این زندگی زندگی بشو نیس تو عقد که باید اوج خوشیشون باشه تا پای طلاق رفتن بعدش برن تو زندگ ...

اره عزیزم دقیقا منم همینو میگم اخه یبار به عروس بزرگمون گفته بود که من پسر همسایمونو میخواستم .تو دورانی که داداشم میومد نه این دختره زنگی میزد نه پیامی داداشم میگفت اگه منم نزنگم یا پیام ندم اون اصلا اینکارو نمیکنه بخدا ما که تو عقد روزی 5 تومن شارژمون تموم میشد از بس حرف میزدیم.منم میگم طلاق خدایی نکرده فردا یه بچه هم بیاد وسط اونجا دیگه چکار میشه کرد 

بنظر شما بیان زندگی کنن یعنی بعد این همه درگیری نمیدونم واقعا

شما هرچی رواینجا میگین با منت تونوشتاری چه برسه به حضوری.مگه بخواین این دخترطلاق بدین ازین خوبترنصیبتون میشه .

خدایا شکرت 😍😍😘😘
استارتر من بقیه رو نمیدونم ولی احساس میکنم تو خواهر شوهر خوبی هستی  البته خواهراتم مادرت و پدر ...

قربونت بشم عزیزم راسش من کار بکار عروسامون ندارم دلمم نمیخواد اونا کاربکار من داشته باشن ولی همیشه برای درد و دل میان خونه من همین یکم ناراحتم میکنه 

شما هرچی رواینجا میگین با منت تونوشتاری چه برسه به حضوری.مگه بخواین این دخترطلاق بدین ازین خوبترنصیب ...

با منت میگم چون ارزش کاری که ما براشون کردیمو کم کردن وگرنه منم خودم عروس بودم و توقعم بود برام چله ای و عیدی بیارن ولی هیچ وقت نگفتم برام فلان چیزی بخرید من حتی عروسی برام نگرفتن حتی سرویس طلا برام نخریدن چون دل خوش و احترام که به پول نیست خداروشکر که با شوهرم دلشادیمو خوشحال .والا ما دوتا عروس دیگه ام قبل ین داشتیم چرا سر اونا این چنین مسئله ای پیش نیومد 

با منت میگم چون ارزش کاری که ما براشون کردیمو کم کردن وگرنه منم خودم عروس بودم و توقعم بود برام چله ...

الان دخترخانوما وخانواده هاشون پرتوقع شدن ما تازه عروس نامزدکردیم رفته دستشو گذاشته اینه شمعدان ۵میلیون دوتا حلقه هرکدام ۵ میلیون دونوع سرویس می خواد طلایی وسفید تالارانچنانی تبریز.خانواده خودشم دهاتین ولی 

خدایا شکرت 😍😍😘😘