2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه طلاق گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6978 بازدید | 57 پست
خوب عزیزم دعوا نکنید بخاطر بچه.از من که شرایطت سخت تر نیست مطمئنااااااااا. بچه ارزششو نداره که جو خ ...

ببین من شوهرم بی مسئولیت و بی بند و باره الان دو روزه گذاشته رفته پیش خونوادش .سر کار نمیره من خرج زندگی رو میدم .اعتراضم میکنم کم میمونه منو بکشه جلو بچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم مدیریت سرش نمیشه عین خرس نعره میزنه

شما سکوت کنی بازم ادامه میده؟

اخه دهن به دهن کردن اصلا فایده نداره

جواب ادم عصبی و بد دهن رو نباید داد ، بخاطر شخصیت خود ادم 

زندگی من سراسر تنشه

عزیزم اگر پول وحمایت خانوادت وداری برو دنبال طلاق اگه نداری نرو چون دادگاه رفتن کفش اهنی میخاد وپول و وکیل که کلی پول و زمان زیاد میبره تازه اونم اگه اگه شانستون بگه و طرفتون یکم انسانیت داشته باشه تو دادگاه شاهد وکلک نزنه بتونید یه کارایی بکنید

اگر دعوا نداشتن هم این نظر رو داشتی؟ یعنی بهشون حق میدادی؟

ببین اینا از اولم مقصر بودن چرا وقتی مامانم متوجه شد سازش با بابام سخته همون موقع طلاق نگرفت؟

چرا با وجود رابطشون منو ب دنیا اورد؟

کلا ب نظر من هر دوشون مقصرن حداقل وقتی نمیتونن ی خانواده رو مدیریت کنن نباید بچه دار میشدن ک یکیش سیگاری و عصبی بشه و اون یکیم افسرده

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است....کارم از گریه گذشته به آن میخندم😔💔
اگه ميتوني مهريه بگيري و خونه مستقل و رفاه داشته باشين با دخترت خب خييلي خوب ميشه و دخترت هم تو محيط ...

عزیزم من شاغلم استخدام دولتم با حقوق خوب.ولی شوهرم امکان نداره دخترمو بده به من.میگه طلاق بگیری اسید میپاشم رو صورتت واقعا همچین آدمیم هس

من همیشه جای خالیه پدرو احساس میکنم قبلا ک بچه بودم همش میگفتم کاش جدا شن خسته شده بودم از تنشاشون اما بعد یکی دوسال جای خالیشون احساس کردم وقتی رفتم مدرسه وقتی عروس شدم وقتی مادر شدم واقعا برام سخت بود

هعی روزگار پشمالو ؛)

ببین من شوهرم بی مسئولیت و بی بند و باره الان دو روزه گذاشته رفته پیش خونوادش .سر کار نمیره من خرج ز ...

باز حداقل میدونی کجاست . شوهر من دو ماهه رفته اصلا نمیدونم کجاست