2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه طلاق گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6978 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بخاطر ازدواج تو سن کمه.لعنت به فقر

من فقط ميتونم بگم از هيچي نترس 

و ضعيف نباش 

ولي در مورد طلاق خودت بايد تصميم بگيري اگه شوهرت مشكل اعصاب داره ببرش روانپزشك دارو بده خيلي تاثير داره 

اگه نيومد هم خودت برو علايمش رو بگو 

بگو دخترم و خودم از دستش ارامش نداريم 

ميتوني تو غذاهاش بريزي 

يكي از اشناها دكتر بهش اين حرفو زده بود از خودم نميگماا

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️
خانوما شما چی میدونید از این قانونای کشور که چقدر بده و...همه خلافی میتونن بکنن وهیچکس وهیچ قانونی ه ...

مشكلت با شوهرت چي بود؟ 

پيش قسط نگرفتي مگه؟ 

یکی از فامیل نزدیکم تو زندان کار میکنه میگه ادم میکشن بهشون حبس ابد میخوره ومرتب هم مرخصی میگیرن میرن بیرون چون خانواده طرف پول دیه ندارن اعدام نمیکنن ،اینم میاد بیرون ۱۰ملیون میگیره میره چاقو میزنه وادم کشی کارش شده اخه این چه قانونیه چه اسلامیه ؟؟؟

مشكلت با شوهرت چي بود؟  پيش قسط نگرفتي مگه؟

من۸سال پیش اجرا گزاشتم وفقط پیش ۱۶۰۰۰۰۰ت نقد گرفتم وقسطش هر ۴ماه یه سکه بود که فقط یکی گرفتم و به اصطلاح اشتی کردم به خاطر بچم وهیچی دیگه نگرفتم تا حالا که رفتم سر پرونده دوباره اعسار گذاشته 

من۸سال پیش اجرا گزاشتم وفقط پیش ۱۶۰۰۰۰۰ت نقد گرفتم وقسطش هر ۴ماه یه سکه بود که فقط یکی گرفتم و به اص ...

پيش قسط يه مليون ششصد بوده؟؟؟ 

الان دارين جدا ميشين؟ 

همش بخاطر ازدواج تو سن کمه.لعنت به فقر

نمیخام بترسونمت ولی فقط خودت میتونی بفهمی که طرفت تا جایی پیش میره که به خودت یا اطرافیانت اسیب بزنه یانه وکاری نکن که بعد پشیمون بشی

من میخام طلاق بگیرم ولی اون طلاق نمیده میگه کل مهرتو ببخش وبعدشم حق ازدواج دیگه نداری در کل روانیه پ ...

خدا شفاش بده این دیگه چه مریضیه .امیدوارم مشکلت حل بشه شرایطت خیلللی سخته

من میخام طلاق بگیرم ولی اون طلاق نمیده میگه کل مهرتو ببخش وبعدشم حق ازدواج دیگه نداری در کل روانیه پ ...

واااا 

مگه دست اونه