2777
2789

بنظرم با روش های گیاهی خودت رنگ لب رو روشن و قرمز کمرنگ کنی بهتره من اتجام دادم و نتیجه داد واقعا

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجام دادم آره خیلی درد داشت ولی میارزید 

الان بعداز دوسال لبام هنوز رنگشو حفظ کرده وخوشرنگه

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
چه روش هایی؟؟

طول میکشه تا نتیجه بده اگر سریع میخوای شیدینگ کن اما تگر صبر داری ۴۰ روز باید وقت بذاری

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

من انجام دادم

از نظر من درد نداشت در حد نیشگون های ریز ریز

البته بستگی به آستانه تحمل دردت هم داره

من کلا آستانه دردم بالاس

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

خیلی درد داره

من امروزم باز نوبت شید دارم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

انجام دادم آره خیلی درد داشت ولی میارزید الان بعداز دوسال لبام هنوز رنگشو حفظ کرده وخوشرنگه

عزیزم چ رنگی زدی ؟ 

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

آره من حوصله ام زیاده بگو ببینم چطوریه

اولیش یک قاشق غذا خوری روغن بادام رو با گوش پاک کن بکش رو لب و ۳۰ دقیقه لب رو بهم بمال خسته کنندست اما انجامش بده بعدش بشور با آب و یک قاشق غذاخوری لیمو رو با چای سبز ترکیب کن و بذار روی لب‌هات نیم ساعت دیگه بمال بعدش بشور و ۱۵ دقیقه روغن نارگیل و گلاب قاطی کن و بمال به لبت 

۴۰ روز انجام بده ۵۰درصد صورتی ملیح میشه❤❤

بگو لطفا

اولیش یک قاشق غذا خوری روغن بادام رو با گوش پاک کن بکش رو لب و ۳۰ دقیقه لب رو بهم بمال خسته کنندست اما انجامش بده بعدش بشور با آب و یک قاشق غذاخوری لیمو رو با چای سبز ترکیب کن و بذار روی لب‌هات نیم ساعت دیگه بمال بعدش بشور و ۱۵ دقیقه روغن نارگیل و گلاب قاطی کن و بمال به لبت 

۴۰ روز انجام بده ۵۰درصد صورتی ملیح میشه❤❤