2777
2789

شما چه سیاست هایی تو‌زندگی با شوهر و‌خانوادش دارین؟

چ کارایی میکنین تا علاقتون بیشتر بشه و‌ سرد نشید؟

خلاصه بیاین یکم گپ بزنیمو یاد هم بدیم چیکار کنیم ک شوهرامون بیشتر بهمون توجه کنن و زندگیمون شیرین تر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مثل دوستیم باهم .منطورم اینه دوتا دوست چجوری باهم میگن میخندن خوش میگذرونن سربه سر هم میذارن ما هم اونجوریم بیرون زیاد میریم باهم میگیم بلند میخندیم مسخره بازی در میاریم مبرقصیم باهم کلیپ میبینیم حرف میزنیم رویا مردازی میکنیم انقد ازینکارا میکنیم وقتی واسه حاشیه های زندگی نمیمدنه😆

با خانوادش خیلی خوبم و بهشون احترام میزارم 

خودشو همیشه تشویق میکنم ازش تعریف میکنم 

پایه ی تماااام کاراشم پیاده روی مسافرت بازار صبح زود روز تعطیل کله پزی کلا عشق میکنیم باهم مث دوتا دوستیم و زندگی مون خیلی گرمه و هیجان داره

اووووم دیگه اینکه وقتی سر کاره لباسای خوشکل میپوشم واسش عکس میفرسم و.....

واسه ی خوشبختیه من و همسرم صلوات بفرسین لطفا😍😘
ما مثل دوستیم باهم .منطورم اینه دوتا دوست چجوری باهم میگن میخندن خوش میگذرونن سربه سر هم میذارن ما ه ...

چقدر خوب...

یکم با جزئیات بیشتر بگو

چ کارایی میکنی ک جو بینتون شاد بشه