2777
2789
عنوان

خانمای بی احساس نیان خواھشااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 50 پست
عشقتون پایدار گلم .من بعد ۵سال میخام اقدام کنم راستش برام سخته به زندگی دونفره عادت کردیم 

اره اولش سخته منو شوهرمم خیلی وابسته همیم اولاش خیلی بد بود الان بعد از ۵ ماه تازه دارم به این شرایط عادت میکنم ولی زندگی خیلی شیرین تر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من این احساساتو ندارم؟ ۳۵روزشه بچه م. همش با خودم میگم پس چرا من مثل بقیه مامانها نیستم☹ شاید ی ...

چون ھنوزنمی فھمہ.....چن وقت دیگ تو خواب بچرخہ و بغلت کنہ ....یھو دست و پاتا وای ستہ خوردن....فک کنہ ممہ س......اونوقت ک چمگ بزنہ بغلت کنہ اون  موقس ک حاضر نیستی ی ثانیہ ازت دور بشہ

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
ایشاللہ تجربہ میکنی.......انقد سر بچہ دعواتون بشہ شوھرت بگہ گشنششششششہ تو بگی ب من چ خودت یہ چی بدہ ...

چه قشنگ حرف میزنی منو بردی تورویا  

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
چرا من این احساساتو ندارم؟ ۳۵روزشه بچه م. همش با خودم میگم پس چرا من مثل بقیه مامانها نیستم☹ شاید ی ...

هر چی بزرگتر بشه بیشتر از روز قبل دوسش داری، منم مثل تو بودم ولی الان براش جون میدم 

هووی دوست داشتنی    

بخدا....تو انقد محنت میکنہ آقاتون حسودی میکنہ آقاتون انقد محبت میکنہ تو میشی حسوووووود خانم

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
چه قشنگ حرف میزنی منو بردی تورویا    

بخدا ھمینجوری میشہ شوھرم از حموم اومدہ بود بیرون خوابش بردہ بود بچمون چار دست و پا رفت از سینہ ش بالا وایستاد لپشو مک زدن شوھرم اون لحظہ از ذوق مرگ شدن داشت می مرد

سالم باشید الهی این حس نصیب من و بقیه هم بشه.صلوات مهمونمون کنید مرسی

ایشاللہ ب حق عکی اصغر حسین ھمہ منتظرا بچہ دار بشن  ی نء نی تپل خوشگل شیطووووووونا ک فقط وقت کنید با اونا بازی کنین

بخدا ھمینجوری میشہ شوھرم از حموم اومدہ بود بیرون خوابش بردہ بود بچمون چار دست و پا رفت از سینہ ش بال ...

الهی عزیزم خدا حفظش کنه

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب