2777
2789
عنوان

خانمای بی احساس نیان خواھشااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 50 پست
وای عزیزم خدا حفظش کنه .من وشوهرم خیلی بهم وابسته ایم همیشه میگیم بچه داربشیم بازم همدیگه روبیشتر از ...

مطمئن باش اوون میشہ ھووووووو الان بچم ھم ھوو منہ ھم باباش

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق مادر به فرزند واقعا عجيبه، بدون هيچ چشمداشت و انتظار و توقعي فقط عشق ميورزي

من كه عاشق اين عشق ورزيدنم، از بس به پسرم محبت ميكنم كه اونم ياد گرفته در طول روز بارها بهم ميگه دوسم داره و منو ميبوسه و منو ميفرسته رو ابرا فداش بشم😍😍😍😍

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
خدابرات نگهش داره کاش لیاقت داشتم و خدا ب من هم بچه میداد😔

مطمئن باش لیاقتش و داری ایشاللہ ب حق امام حسین دامنت سبز میشہ ب زودی

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
پایدارباشین‌.واسه منم دعا کن با شوهرم این حسو تجربه کنیم

ایشاللہ تجربہ میکنی.......انقد سر بچہ دعواتون بشہ شوھرت بگہ گشنششششششہ تو بگی ب من چ خودت یہ چی بدہ بھش بخورہ من خستہ شدم از دستش ھی جیغ بزنی گریہ نکنننننننن سرمو خوردی بچہ

چرا من این احساساتو ندارم؟ ۳۵روزشه بچه م. همش با خودم میگم پس چرا من مثل بقیه مامانها نیستم☹ شاید ی ...

تا سه چهارماهگي همينه عزيزم

بخاطر هورمون ها و خستگي ناشي از زايمان و شب بيداري و كم توان شدن بدنه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

😍😍😍😍وااااای دخترم تمام زندگیه منو همسرمه شور و نشاط خونمونه . عشقه عشق چقدر شیرینه نی نی داشتن .خدا نصیب همه ی منتظرا کنه خدایااااا به هرکی که بچه میخواد خواهههههش میکنم ازت بهش بده تا بفهمه چقدر حس بی نظیریه😍😍😍😍😍الهیییییی آمییییییین❤❤❤

چرا من این احساساتو ندارم؟ ۳۵روزشه بچه م. همش با خودم میگم پس چرا من مثل بقیه مامانها نیستم☹ شاید ی ...

یکم بزرگتر بشه برات بخنده جونتو میدی براش منم اینجوری بودم فقط حس میکردم باید مواظبش باشمو بهش شیر بدم حس دیگه ای نداشتم