2777
2789
عنوان

خانمای بی احساس نیان خواھشااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 50 پست
خخخ شوهرم از الان بهم میگه نی نی اومد شب باید پیش خودم بخابی 

حالا یہ چی میگ من اول عروسی مون ب شوھرم میگفتم اگ بچہ دار نشیم چیکار میکنی گفت نشیم .....بخدا ۱ درصدم واسم مھم نیس اونوقت ک حاملہ شدم ھمہ نوع میوہ آجیل غذابایس بخورم اگ میوہ و غذا و داارو گای ویتامینی مو ب موقع نمیخوردم کلی دعوام میکرد.....یا حتی شورت ک میپوشیدم میگفت نپوش یوقت خط میفتہ رو بدنش ی لباس گرفت بالاش تاپ کایین دامنی سرھم بلند میگفت اینو بہوش ک شورت و شلوار نپوشی ک بچہ اذیت شہ....از وقتی ھم ک ب دنیا اومد ھرشب ی ذکریی دعایی میخونہ فوت میکنہ بھش ھرشب واسش اسفند دود میکنہ....واسش گردو و بادوم و پستہ و اسباب بازی و لباس میخرررہ.....اگ بھش بگم کوفت ینی منو میکشہ....ی سری بچم خیلی گریہ میکرد من یکی زدم سر لپش آستہ شوھرمم یکی زد رو لپ من ک چرا بچہ رو زدی انقد دعوام کرد

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یہ چی میگ من اول عروسی مون ب شوھرم میگفتم اگ بچہ دار نشیم چیکار میکنی گفت نشیم .....بخدا ۱ درصد ...

وای عزیزم خدا هم همسرت وحفظ کنه هم نی نیت رو .چقدبامزه تعریف کردی .اره اینجورمردایی بامحبتن اینقد که مارو دوست دارن بچه رو هم دوست دارن 

وای عزیزم خدا هم همسرت وحفظ کنه هم نی نیت رو .چقدبامزه تعریف کردی .اره اینجورمردایی بامحبتن اینقد که ...

ممنون عزیزم 

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

بچه که دنیا میاد بعد از شیر دادن هورمونی توی بدن مادر و بچه تولید میشه که مادر و فرزند رو به هم معتاد میکنه واسه همینه که مادر و بچه نمیتونن از هم جدا باشن

خیلی چیز عجیبیه واقعا 😯

ولی خوب من دوست ندارم در آینده بچه م رو از شوهرم بیشتر دوست داشته باشم شوهرم هم همینو میگه

بابام عاااااشق ما بچه هاشه از اون باباهاست که هم کلاسی هام و توی دانشگاه هم اتاقی هام حسودی میکردن و میگفتن خوووووووش به حالت چه بابای مهربونی داری ولی همیشه میگه خیلی دوستتون دارم ولی مامانتونو خییییلی بیشتر از شما بچه ها دوست دارم و هی دور و بر مامانم میگرده و مامانم هم همینطور

من اینجوری دوست دارم 😊

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است