2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینجوری زندگی میکنن اون وقت ما ...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 76 پست

تاپیک قبلیم

بچه ها ما قرار بودیم بریم خارج از کشور برای تحصیل. حتی تاریخ عروسیمونم با وقت سفارتمون هماهنگ کردیم. یه آپارتمان نقلی داشتیم فروختیم. هم پول عروسی رو دادیم. هم گفتیم با خودمون میبریم. از بد حادثه ویزا نتونستیم بگیرم و همه چی خراب شد

پدر مادر همسرم چون از من خوششون نمیاد اصلا کمک نکردن. حتی هزار تومن. روز عروسی اومدن خوردن رقصیدن رفتن

خارج رفتن که ماسید. پول خونمونم بعد از گرون شدن دلار کاملا بی ارزش شد. دیگه حتی نمیشه باهاش یه دونه اتاق هم خرید. هر دوتامونم استعفا دادیم از کارمون. الانم کار نداریم. از جیب داریم میخوریم. من چون قرار بود برم پدرم گفت پول جهازتو ببر با خودت. ده پونزده تومن بیشتر نتونست بده چون بازنشسته است. حالا اونم بی ارزش شده. الان میخواییم وسایل خونه بخریم. نمیددنم چه خاکی تو سرم بریزم

پنج تا وسیله بزرگ رو قرار بود همسرم بخره یعنی خانوادش تو بله برون نوشتن امضا کردن که میخرن. اونا رو که نخریدن. منم ظرف و ظروف و لوازم آشپزخونه مامانم خریده بود برام. الان فقط پول پیش خونه داریم با سیصد چهارصد تومن برای قسط. به نظرتون با هفت تومن مبشه فرش و یخچال و مبل و تلویزیون و تخت خرید؟؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیم بچه ها ما قرار بودیم بریم خارج از کشور برای تحصیل. حتی تاریخ عروسیمونم با وقت سفارتمون ...

خب چرا وقتی ویزا در نیومده همچین ریسکی کردید !رو چه حسابی همه چی رو تموم شده و رفتنی میدونستید ؟

الانم وام ازدواج ظاهرا شده 15 میلیون نفری بازم 30 تومن یه کمکی میکنه 

اینا هیچکدوم شاخ نیست 

من فک کردم عکس قصر میزاری گلم 

اینا همشون نورپردازیش قشنگه و دکدراسیونش خوبه با پول کمم میشه همچین خونه ای ساخت

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
وقتی مبل نداری مبنا رنگ به چه کارت میاد اول باید چیزایی که تو عکسه رو داشته باشی بعد از رنگ صحبت کنی

خب مبل نداري چهارتا گل و گلدون رنگي كه ميشه گذاشت تو خونه يا خيلي چيزاي تزييني كه ميتوني خودت حتي بسازي و خونه رو دلباز وباصفا كني

اینا هیچکدوم شاخ نیست  من فک کردم عکس قصر میزاری گلم  اینا همشون نورپردازیش قشنگه و دکدر ...

منظورت از پول کم چیه الان یه خونه آشغالی باید حداقل ۲۰۰ میلیون خرج کنی تا ساخته شه تازه اگه زمین داشته باشی از قبل

تاپیک قبلیم بچه ها ما قرار بودیم بریم خارج از کشور برای تحصیل. حتی تاریخ عروسیمونم با وقت سفارتمون ...

راستش رو بگم ؟  اگر توقع بالا نداشته باشی آره اگ زیاد باشه توقعت نه ... چون یخچال ساید شده ۱۸ تومن .مبلت و تخت هم ب جای یافت آباد از نعمت آباد .یا همون عبدل اباد بگیر ... یخچالتم ایرانی الکترواستیل بگیر ..‌‌

خوب پس خودتون اشتباه كردين منم در تدارك رفتن از ايرانم اما هيچ چيمو نفروختم منتظرم هر وقت ويزام اومد اونموقع شروع كنم جمع و جور زندگيمون اخه كي پول نقد دستش نگه ميداره حالا خونتم فروخته بودي بايد تبديل به دلار ميكردي واسه بردنت

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
 عزیزم اینا ک چیزی نیست امشب تو دیوار داشتم دنبال خونه میگشتم .. تو محل خودمون ... ما بالاشهری ...

بابای من رییس بانکه😐واسه ماهم ارزوعه😐😐😐😐😐😐😐کی میکه کارمندای بانک پولدارن😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

حالا چرا گیر دادید به دکور خونه 😁شاید منظورش خود خونه باشه اون نباشه حاالا شما هی ایده و تز داشته باش اون وسایلش و اینها چیزی نیست که البته شاید تو شرایط حاد برا خیلی ها خیلی باشه ولی حداقل اون خونه رو ادم داشته باشه تا 4 تا وسیله بریزه یا نه !

منظورت از پول کم چیه الان یه خونه آشغالی باید حداقل ۲۰۰ میلیون خرج کنی تا ساخته شه تازه اگه زمین داش ...

خونه رو نمیگم 

اشیا داخلشو میگم مثلا این اتاقه یه تخته با چند تا دکور کوچیک و لامپ که رنگاش قشنگ چیده شده 

خونه که بحثش جداست😐

خب چرا وقتی ویزا در نیومده همچین ریسکی کردید !رو چه حسابی همه چی رو تموم شده و رفتنی میدونستید ؟ ال ...

ما سه تومن بود گرفتیم. حلقه خریدیم. چهار سال عقد بودیم 

استارتر میدونی چرا بعضی ها اونجوری زندگی میکنن و شما اینجوری؟

دقیقا اون بعضی های بی حساب و کتاب بی گدار به اب نمیزنن کاری که شما کردی از کارتون اومدید بیرون خونه فروختین سر یه خارج رفتن که اگر با برنامه درست بود اینجور نمیشد 

پس فرق اینجاست نیازیم به خانواده پولدار نیست همونی که داشتی رو حفظ میکردی الان اوکی بود همه چی