2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینجوری زندگی میکنن اون وقت ما ...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا فرشارو نگا کنید اصلا قیمتی بنظر نمیاد. ولی خیلی خوب چیدن وترکیب رنگا شون خیلی خوبه. فقط سلیقه خوب میخاد 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.

ای بابا . خیلی بده واقعا . من بخاطراینکه مبل نداشتم روم نمیشد دوستامو دعوت کنم خونمون . هردفعه به یه بهونه ای رد گردم . آخه میدونستم عقلشون به چشمشونه من اصلا اونطکری نیستم به دل طرف نگاه میکنم . میگم طرف خوشبخت باشه حالا خونه مهم نیس. خونه پدریمم زیادخفن نبود بخاطرهمین بودن کسایی که اول به خودم پیشنهادازدواج میدادن و من بخاطر اینجورچیزا رد میگردم میگفتم اینا ازاین افاده ایان هی باید استرس داشته باشم تیکه نندازن بهم . 

چ خونه ي دلبازي  به ثروت نيست عزيزم بايد مباني رنگا رو بدوني و رنگ شناسي بلد باشي   &nb ...

وقتی مبل نداری مبنا رنگ به چه کارت میاد اول باید چیزایی که تو عکسه رو داشته باشی بعد از رنگ صحبت کنی

عزیزم اینا ک چیزی نیست امشب تو دیوار داشتم دنبال خونه میگشتم .. تو محل خودمون ... ما بالاشهری نیستیما چرا دروغ بگم ...پایین شهرییم ...  ی خونه بود واااااییییییییییییی نگم برات  دهنم باز موند  

.....قیمت خونه ۱میلیاردو خورده ای بود هیچ وسیله هاش لاکچری بود . فقط من و مامانم و زن داداشم زل زدیم بهش ...

این خونه ها برای ما و امثال ما آرزوعه ن برای کارمندای بانک وگردن کلفت های جامعه ....