2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینجوری زندگی میکنن اون وقت ما ...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 76 پست
ما سه تومن بود گرفتیم. حلقه خریدیم. چهار سال عقد بودیم 

عزیزم همه چیزو از تو دیوار دست دم بخر کار پیدا کن و از نو شروع کن خدا کمکتون میکنه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر میدونی چرا بعضی ها اونجوری زندگی میکنن و شما اینجوری؟ دقیقا اون بعضی های بی حساب و کتاب بی ...

دقیقا 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
بابای من رییس بانکه😐واسه ماهم ارزوعه😐😐😐😐😐😐😐کی میکه کارمندای بانک پولدارن😐

والله میلیونی بهشون وام میدن ... 

من برادرم دوسال تو بانک کار کرد ۲۰۰ میلیون بهش وام خونه دادن خونه خودشم فروخت  رفت تو محل خودمون ی خونه دوطبقه خریده دهن آدم وامیمونه .پسرداییم معاون بانکه  یعنی زندگیشو بیاو ببین ... حقوقش کم کم ۶ تومنه  ...  فقط دخترو زنش   رو فرستاده کلاس ارایشگری ۱۴ تومن  خرجش شده .. ماشین خریده ب نام زنش .بماند مزایای دیگش . ک روز زن میشه ۲۰۰ هزار تومن ب زنش میدن .روز کودک ب پسرش میدن .. حتی چند وقت پیش ۴ تا بلیط استخر پارک ابی ازادگان رو بهشون دادن ... روز مرد بهشون سکه دادن و سالی ی کت و شلوار بهشون مجانی میدن ..

کانادا

عزيزم دوست منم داشت از ايران ميرفت بهش گفتن كه خب از كارت بيا بيرون گفت تا يكهفته مونده به رفتنم كارم رو ول نميكنم شايد اتفاقي افتاد نرفتيم مونديم همينجا

حالا پذيرش از دانشگاه گرفته بودين؟

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
خارج رفتن آیا اسونه من که پامو از ایران بیرون نذاشتم با حقوق ماهی ۲و ۵۰۰ میشه امید داشت بیرو از ایرا ...

ما همه چیمون جور بود. مامان بابای همسرم قول داده بودن اون پول ضمانای که سفارت میخواد بهمون قرض بدن بعد گرفتن ویزا برگردونیم. که ندادن. به هر دری هم زدیم جور نشد