2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارد برنجشو اون دوران خودم درست کردم واسش با برنج ایرانی....بادامم از عیوب میخریدم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

ارد برنج خودت درست کن

برنج رو خوب بشور ، بزار خشک بشه 

بعد آسیاب کن

بادام با پوست هم بگیر ، هر دفه چند تا بشکن تا اب بزار خیس بشه ، پوست بکن ، یه کم ازش بخور تلخ نباشه ، بعد درست کن

برنح نیم دون بخر بشور اسیباب کن میشه ارد برنج فوق العاده مرغوب و طبیعی 

بادوم بخر با اب خیس بذار پوستشو بکن بذا خشک شه اسیباب کن میشه بادوم فوق العاده مرغوب 

من اصصصصصن ب ارد برنجای بازار خوشبین نیستم همش فک میکنم برنج رو نشسته اسیاب کردن

من خودم درست کردم.بادام رو توی آب جوش خیس کن که پوستش راحت دربیاد بعد خشک کن و آسیاب کن.برنج رو هم یه صبح تا شب خیس کن بعد بذار خشک بشه ولی نه مثل اولش بعد آسیاب کن و از الک ریز رد کن که دیگه خیالت راحت باشه سالم و مطمئنن