2777
2789
عنوان

مامان ها کمک تورو خدا نگرانم

142 بازدید | 24 پست

بچم هشت ماهش تموم شد ولی نمیشینه و سینه خیز وچهار دست وپا هم نمیره هم سنی هاش این کارا رو میکنند😢😢😢

من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم تازه رفته تو هشت ماه میشینه ولی چهار دست و پا نمیتونه بره همش در تلاشه بچم😁 سینه خیزم نمیخواد بره چهار دست و پا وایمیسته

برا شما تلاش میکنه؟

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤
دختر منم تازه رفته تو هشت ماه میشینه ولی چهار دست و پا نمیتونه بره همش در تلاشه بچم😁 سینه خیزم نمیخ ...

نه فقط سه تا دندون داره یکسره هم میگه مامان بابا گاهی غلط میزنی ولی نمیشینه 

با دکترش یه مشورت بکن اما من دیدم بچه ۸ ماهه که نمیتونست بشینه اون تپل بود 

بچه ها باهم فرق دارن 

پسرم من زود چهاردست و پا رفت اما دیر دندون درآورد  برادرزاده ام زود دندون در آورد و دیر چهاردست و پا رفت

نشستن مهمه اما چهاردست و پا هر کی تو یه سنی میره. دیگه معمولا تا نه ماه میشینن کامل بی کمک. ببر دکتر تحت مراقبت باشه ان شاءالله به زودی راه میفته..

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
نشستن مهمه اما چهاردست و پا هر کی تو یه سنی میره. دیگه معمولا تا نه ماه میشینن کامل بی کمک. ببر دکتر ...

ممنون