2777
2789
عنوان

یکی از شب هاب بد زندگیم

343 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها امشب خیلی داغونم یه مدتیه کلا اعصابم داغونه ،راستش به خاطر شوهرم خیلی کارها کردم و فداکاری های بیشمار هر چند شوهرم مرد خیلی خوبیه و سواستفاده گر نیست اما یکی دو تا چک بدون مشورت با من داده و من همه ی تلاشمو کردم که این دو چک ش پاسش بشه حتی سه شیفت کار کردم براش امشب واقعا خسته بودم با این وجود من چون بهش گفتم که چرا بدون اطلاع با من چک دادی عصبانی شد و تمام کارهایی که واسش کرده بودم رو با این جواب که مثلا تو چکاره ای نابود کرد 😔من بی اندازه ناراحتم بی اندازه بچه ها اونقدر دردم عمیقه که گریه هم از اوج ناراحتیم کم نکرده 😔

آیا من مقصرم؟؟؟؟؟آیا من نباید انقدر براش مایه می ذاشتم؟آیا من اشتباه کردم؟؟؟؟بهم بگین من چیکار کنم من الان به خاطر این حرفش قلبم درد گرفته قبلنا گریه میکردم آروم میشدم اما الان گریه هم از شدت ناراحتیم کم نکرده

ببخشید با بابت لحنم دیگه از این کارا نکن خودش ی چکی داده پاس کنه اخرشم نسوزی ک چرا چرا چرا ععععه یاد خودم افتادم میگفت خب ک چی نمیکردی

خدایا حواسم بهت هست حواست بهم باشه🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیا من مقصرم؟؟؟؟؟آیا من نباید انقدر براش مایه می ذاشتم؟آیا من اشتباه کردم؟؟؟؟بهم بگین من چیکار کنم م ...

مقصری  بله نباید زیاد مایه میزاشتی اگه ازت خواهش میکرد ی چیزی وگرنه ک اشتباهه توبه کن  از این کارا نکنی

خدایا حواسم بهت هست حواست بهم باشه🙂
بچه ها بگین من الان چیکار کنم؟

زندگی این درس رو به همه می ده

یکی رو زودتر بعضی هارو دیرتر

دیگه از این فداکاری ها تو زندگیت نکن

همیشه  خودت و خواسته هات رو تو اولویت بالا بذار بعد برای دیگران ...

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
زندگی این درس رو به همه می ده یکی رو زودتر بعضی هارو دیرتر دیگه از این فداکاری ها تو زندگیت نکن ه ...

بعدش میاد واسه آشتی میخوام بهم بگین اون موقع چیکار کنم؟خواعشا بگید

بگو دستت درد نکن خوب جوابم و دادی

احتمالا اونم میگه خودت خواستی من که ازت توقعی نداشتم حالا منت می ذاری🤔شایدم پشیمون شد و ...

به هر حال درسی رو که گرفتی رو فراموش نکن

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍