2777
2789
عنوان

آیا با ماهی دومیلیون میشه سه نفر زندگی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 88 پست

پدر نداریم وگرنه اون حداقل یکم باخواهرم حرف میزد عاقل میشد خدایی دامادمون هم ما بدی ازش ندیدیم اهل هیچی هم نیست قبلا یا حالا هم بهترین چیزا برا خواهرم پسرش میخرید

تو را  من چشم در راه دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😲😲😲😲😲مگه میشه من فقط ماهی ۵۰۰خرج دکترو دوا میکنم......بمیرم واستون.....انشالله خدا نگاهی بهتون ...

خدانکنه عزیزم ایشالا خدا روزی همه رو بده ما رو هم نگاهی بهمون بندازه

خدایا پناهم باش میشه ی صلوات برای ارامش داشتن تو زندگیم بفرستی ممنونم لاحول و لا قوه ال بالله و هوالعلی و العظیم

الان دیروز از اینترنتش واسه پسرش لباس سفارش داده باکفش بدون هماهنگی شوهره اوردند زنگ زده شوهرش نداشته دعوا شده الانم امده قهر خونه مامان بدبختم

خدانکنه عزیزم ایشالا خدا روزی همه رو بده ما رو هم نگاهی بهمون بندازه

انشالله......حیف که تازه قطع دسترسی شدم وگرن حسابی باعث وبانیشو فوش میدادم.....واستون دعای ۱۰هزارصلوات را واست میخونم انشالله بحق این عید گره ازکارهمه وبخصوص شما بازکنه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
انشالله......حیف که تازه قطع دسترسی شدم وگرن حسابی باعث وبانیشو فوش میدادم.....واستون دعای ۱۰هزارصلو ...

عزیزدلمی مهربونم واقعا چقد خوبه همه ادما اینقد درک و باشخصیت بودن😘😘😘

خدایا پناهم باش میشه ی صلوات برای ارامش داشتن تو زندگیم بفرستی ممنونم لاحول و لا قوه ال بالله و هوالعلی و العظیم
الان ما با خواهرم چی بگیم که برگرده بره

بهش رو ندین اگه بدونه کسی پشتشه بدتر میشه ولی بدت نیاد خیلی از خواهرت بدم اومد ادم بخاطر پول بچشو یتیم کنه اون ادم رو میشه بهش گفت مادر؟ 

بهش رو ندین اگه بدونه کسی پشتشه بدتر میشه ولی بدت نیاد خیلی از خواهرت بدم اومد ادم بخاطر پول بچشو یت ...

من که خواهرشم اصلا درکش نمیکنم این همه من تو زندگیم سختی کشیدم یه بار نرفتم شکایت به مادرم ببرم  

مگه شوهرشو واسه پول دوست داشته؟؟؟ اگه عاشقشه باید پای همه چیزش وایسه 😒

میگه دوستش دارم ولی نمیتونم اینطوری با فقر زندگی کنم 

جریان خواهر شما قضیه همون ضرب المثل که میگه تا پول داری رفیقتم عاشق بند کیفتم هس. 

با دو تومن میشه زندگی کرد البته اگر کسی واقعا بخواد زندگی کنه . 

خواهرت بهانه میاره. 

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .