2777
2789
عنوان

آیا با ماهی دومیلیون میشه سه نفر زندگی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 88 پست
جواب سوالیه که عنوانه تاپیکه با ماهی دوملیون میشه زندگی کرد

خوب چیکار کنه خواهر یعنی داره راه درست میره زندگی پسرش چی میشه اخه من همش دلم برا پسرش مادرم میسوزه بخدا مادرم مریض شده از حرصش

تو را  من چشم در راه دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من حس میکنم اختلافشون فقط پول نیس یکی خواهرتو پر کرده و اینا همش بهانس شک نکن 

داشتیم همچین موردی ۱۰سال خوب و خوش یهو خانومه یازش افتاده ک باید بره سرکار دقیقا چیزی ک شوهرش اصلا نمیتونسته قبول کنه و اونقد کش داده تا طلاق گرفتع

بعدا معلوم شد زیر پاش نشستن

مادرشوهرش بهش همینو گفته حتی گفته تو برو دوتومن بخور اصلا پس انداز نکن من برا پسرت بعدن خودمم زمینی ...

ببین خواهرت هدفش زندگی کردن نیس . مهم اینه که خودش بخواد که نمی‌خواد . من دقیقا همچین چیزی رو ب عینه دیدم . دختره الکی از شوهرش جدا شده ب بهونه ک خسیسه و نداره. در صورتی که چرت میگه . در ی برهه ای از زندگیش تصمیم گرفته جدا شه . و صد تا ایراد ب شوهره هم گذاشته . پس کاری ب کارش نداشته باشین .  زندگی خودشه خودش میخواد بهش گند بزنه.  

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .   
عزیزم من حس میکنم اختلافشون فقط پول نیس یکی خواهرتو پر کرده و اینا همش بهانس شک نکن  داش ...

جدی یعنی خواهرم بی دلیل اینکار نمیکنه مادرم دق میکنه اینطوری😢

خوب چیکار کنه خواهر یعنی داره راه درست میره زندگی پسرش چی میشه اخه من همش دلم برا پسرش مادرم میسوزه ...

کاری نکنه توسختیا کناره شوهرش باشه همسرشه مثلا قرار نیست ک فقط تو خوشیا باشه حالا چار سالم کم بخورن

این نیز بگذرد🙃

اگه خدای نکرده خواهرتون طلاق بگیره اونوقت شرایطش بهتر میشه؟؟؟

درسته پول مهمه تو زندگی ولی هیچ وقت آرامش  نمیاره واسه زندگی 

موافقم ک در وضعیت الان دو تومن کمه ولی خب زندگی ک مسولیت یه بچه رو هم به عهده داری حول محور پول نمیچرخه!!!!

امیدوارم ک تجدید نظر کنه و آرامش و به خانوادش برگردونه

درون آیینه خویش چه میبینی؟؟ 👀👀 تو ترجمان جهانی بگو چه میبینی💕💗
اره میشه چراکه نه ما برجی 1/600میگیریم پوشک وشیرخشک هم برای بچه مون میخریم ولی خونه داریم وسیله موتو ...

اینام ماشین همه چی دارند پدرشوهرش خونه حاضر بهش بده ولی رفته آپارتمان اما بازم کرایه پدرشوهرش میده

اگه خدای نکرده خواهرتون طلاق بگیره اونوقت شرایطش بهتر میشه؟؟؟ درسته پول مهمه تو زندگی ولی هیچ وقت آ ...

خدا کنه از خرشیطون بیاد پایین واقعا دامادمون هیچ ایرادی نداره حتی خیلی اروومم هست اصلا عصبانی نمیشه حتی شوهرم بعضی وقتا مسخرش میکنه میگه این زن ذلیله

ی چیز دیگه مطمعنی خواهرت و شوهر خواهرت دستشون تو یه کاسه نیس تا اون مغازه رو از پدرشوهره بگیرن😔😳😳 ...

نمیدونم والا الان که اومده قهر سر یه لباس

والا من بهش میگم منو نگاه کن پسرم از دست دادم باهزارتا مال دنیا عوضش نمیکنم میگه پسری که بخاد عقده ا ...

وای خیلی ناراحت شدم بخاطر پسرت، حتما حکمتی بوده که نمونده، انشاءالله هرچه زودتر دوباره مادرش عزیزم... 

والا چی بگم با این رفتار مادرش بیشتر عقده‌ای میشه تا خرج کردن باباش