2777
2789
عنوان

آیا با ماهی دومیلیون میشه سه نفر زندگی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 88 پست
اجاره 500 میده البته اونم پدرشوهرش گفت بیا طبقه پایین ما این 500 دیگه نده خواهرم قبول نمیکنه ماشینم ...

چه پدر شوهر خوبی اخه خواهرت چرا اینجور میکنه شوهرشو شرمنده میکنه شوهرمن ماهی ۱تومن هم نداره اما داریم زندگی میکنیم چقد بعضیها ناشکرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بره پیش مشاور.از شما حرف شنوی نداره شاید مشاوره کمک کنه.با ۲تومن میشه خیلی هم خوب زندگی کرد.بستگی به طرف داره.یه مدت اگه لوازم نو نخره.لباس گرون نپوشه رستوران انچنانی نره طلا نخره.میشه.ولی اگه توقعاتش بالا باشه با ۲۰میلیونم ،کم میارن

کاملا درک میکنم. چون ما هم تو اطرافمون از این آ دمهای نپز  داریم. تا خوشن نمیشه بهشون رسید ناخو ...

مادرم خیلی حرص میخوره من فقط برا مادرم ناراحتم

تو را  من چشم در راه دارم

عزیزم ما باحقوق ۱۵۰۰زندگی میکنیم ولی کرایه نمیدیم......سخته ولی شدنیه.....خدابزرگه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
ما چی بگیم به خواهرم که زندگیش نابود نکنه

ازش خیلی حمایت نکنید هرچند که باشما هم در میافته ولی باید بدونه که طلاق راه خلش نیست زندگیش بدتر میشه

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

من جا شوهرش باشم میبرم میذارم خونه مادرش. زنی ک بگه بخاطر کمبود پول طلاق میگرم زن زندگی نیس

خدایا پناهم باش میشه ی صلوات برای ارامش داشتن تو زندگیم بفرستی ممنونم لاحول و لا قوه ال بالله و هوالعلی و العظیم
عزیزم ما باحقوق ۱۵۰۰زندگی میکنیم ولی کرایه نمیدیم......سخته ولی شدنیه.....خدابزرگه

ما 3 نفر با400 تومن

خدایا پناهم باش میشه ی صلوات برای ارامش داشتن تو زندگیم بفرستی ممنونم لاحول و لا قوه ال بالله و هوالعلی و العظیم
باید بره پیش مشاور.از شما حرف شنوی نداره شاید مشاوره کمک کنه.با ۲تومن میشه خیلی هم خوب زندگی کرد.بست ...

یعنی انیدی هست بره مشاور باید کجا بره مشاوره مراکز خاصی هست

تو را  من چشم در راه دارم
مادرم خیلی حرص میخوره من فقط برا مادرم ناراحتم

امضات....  الهی که هر چه زودتر حاجت رواشی و دلت شاد بشه

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
ما 3 نفر با400 تومن

😲😲😲😲😲مگه میشه من فقط ماهی ۵۰۰خرج دکترو دوا میکنم......بمیرم واستون.....انشالله خدا نگاهی بهتون بندازه وحق همگیمونا از اونا که دارن راحت میخورن بگیره.....

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
یعنی انیدی هست بره مشاور باید کجا بره مشاوره مراکز خاصی هست

من زیاد درجریان نیستم.خودم مشاوره نرفتم تا حالا.ولی میدونم اونایی که روانشانسی خوندن دفتر مشاوره واسه ازدواج و  مشکلات خانوادگی میزنن.حتی مشاوره غیر حضوری هم میشه از اینترنت گرفت.اگه خدایی نکرده هم بخوان طلاق بگیرن دادگاه اول میفرسته پیش مشاور خانواده.