2777
2789
عنوان

آیا با ماهی دومیلیون میشه سه نفر زندگی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 88 پست
میگه دوستش دارم ولی نمیتونم اینطوری با فقر زندگی کنم 

بگو سخته اما کارنشد نداره جای ناشکری بشین کمکش کن مثل یه زن نمونه تا موفق شه دوباره خودشو بالا بکشه نه که نق بزنی

فردا خودشو پیدا کرد میگه یادته بهم چیا میگفتی حالا خوش اومدی

ما فامیل داریم با۷۰۰ تومن میگذرونن زنو. مرد  کجای کاری خانم

بره شکر خدا کنه

الان اوضاع همه اکثرا اینه 

مردم پول ندارن حقوق کارمندام همینه

خدایاشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جریان خواهر شما قضیه همون ضرب المثل که میگه تا پول داری رفیقتم عاشق بند کیفتم هس.  با دو تومن ...

مادرشوهرش بهش همینو گفته حتی گفته تو برو دوتومن بخور اصلا پس انداز نکن من برا پسرت بعدن خودمم زمینی چیزی میفرشم خرج دانشگاه مدرسه همه چی میکنم

تو را  من چشم در راه دارم

خواهرم میگه پدرشوهرش باید زمینش بفروشه برا شوهرم مغازه بزنه پدرشوهرش قبول نمیکنه میگه این سرمایه منه وقتی من مردم  بیا اینکار بکن الان نمیتونم دستم خالی کنم

خیلی معذرت میخوام بدتون نیاد....جای شما بودم به خواهرم میگفتم..آدما رو میشه تو سختی ها شناخت و لیاقتشونو فهمید،اینجوری هم که معلومه شما اصلن لیاقت زندگی خوب و همسر خوب و بچه خوب و تن سالم رو نداری،فکر میکنی اگه جداشی از این بهتر گیرت میاد؟انقدر ناشکری نکن خواهرمن وگرنه خدا همشو ازت میگیره هااا

خیلی معذرت میخوام بدتون نیاد....جای شما بودم به خواهرم میگفتم..آدما رو میشه تو سختی ها شناخت و لیاقت ...

والا من بهش میگم منو نگاه کن پسرم از دست دادم باهزارتا مال دنیا عوضش نمیکنم میگه پسری که بخاد عقده ایی بار بیاد باباش نداشته باشه خرجش کنه نمیخوام