2777
2789
عنوان

آیا با ماهی دومیلیون میشه سه نفر زندگی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش جنگ اعصاب بین دوتا خانواده درست شده دیگه نمیتونیم چه حوری بینشون صلح بدیم

واقعا که اونوقت که درامد دامادتون خوب بود خواهر جون خوشی هاسو با شما قسمت میکرد که حالا تو بی پولی دعواشو یاشما قسمت میکنه؟

اتقدر حرصم میگیره از اینایی که با اعصاب همه خانواده بازی میکنن.

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
واقعا که اونوقت که درامد دامادتون خوب بود خواهر جون خوشی هاسو با شما قسمت میکرد که حالا تو بی پولی د ...

بخدا من خواهرشم خیلی باهاش حرف زدم همش دامادمون زنگ میزنه میگه یکم نصیحتش کن  اخه من چی بگم این وسط

تو را  من چشم در راه دارم
بخدا من خواهرشم خیلی باهاش حرف زدم همش دامادمون زنگ میزنه میگه یکم نصیحتش کن  اخه من چی ب ...

کاملا درک میکنم. چون ما هم تو اطرافمون از این آ دمهای نپز  داریم. تا خوشن نمیشه بهشون رسید ناخوش هم که هستند روزگار همه رو سیاه میکنن

اصلا نمیگن پدر مادر گناه دارن چقدر و تا کی باید غصه بچه هاشونو بخورن

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد