2777
2789
عنوان

برام گل خاستگاری نیاوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3234 بازدید | 118 پست
انقد بهش میگم میگه حیف این پول برات خوراکی میخرم😓😓😓

بابا این چیزا ناراحتی نداره البته خب دنیای ما خانوما با آقایون متفاوته و تنوع و رنگارنگی رو دوست داریم. من حتی برای تولد بچم و یکی سقط کردم و یکبار دیگه بستری بودم بیمارستان هم گل نیاورد. تو ذاتش نیست دیگه نه گل نه شیرینی. حتی برای جایی هم بخوایم بریم خودم باید برم شیرینی بخرم چون اصلا بلد نیست. البته پسرم قربونش برم داره یادش میده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا این چیزا ناراحتی نداره البته خب دنیای ما خانوما با آقایون متفاوته و تنوع و رنگارنگی رو دوست دار ...

یادشون ندادن.شوهرمنم بلد نیس.گاهی دعوامون میشه.اماداداشم هرجارفت خواستگاری هشت سال پیش دسته گل بررگ و شیرینی میبرد هرجلسه.بابام حرص میخورد میگف یکیشا بخر میگف زشته دختره بدش میاد.هردفه میرفت نزدیک 200خرج میداد بعدم نمیپسندید 

هیچی  
شوهر منم برعکس شوهر شماست. الانم که الانه گل میخره التبه یه شاخه فقط ،ولی حتما میخره .منم میگم حیف پ ...

آفرین به همسر شما. آره هر کسی طرز فکرش فرق میکنه. مهم اینه که چی برای شما اولویته و مهم. 

خودش تنها میاد؟ قراره یکبار خانوادگی بیان 

نه با خانواده میان ایندفعه قراره با بزرگترای طایفشون بیان برا بحث شیربها مهریه

میشه واسه اینکه حاجتام روا شن دعا کنین
یادشون ندادن.شوهرمنم بلد نیس.گاهی دعوامون میشه.اماداداشم هرجارفت خواستگاری هشت سال پیش دسته گل بررگ ...

داداش منم همینه البته یکبار بیشتر نرفت خواستگاری اما تو عقد و الانم میخره و ولخرجی زیاد دارن دوتاشون و البته میگم به زندگی خودشون بستگی داره چطور میخوان بگذرونن. میگن ما در حال زندگی میکنیم برای آینده فکری نداریم. اما همسر من میگفت همین جوونی پس انداز کردیم کردیم الانم خدا رو شکر همه چی از خودمون داریم.

داداش منم همینه البته یکبار بیشتر نرفت خواستگاری اما تو عقد و الانم میخره و ولخرجی زیاد دارن دوتاشون ...

منم شوهرم خرید عقد وعروسی و عید وشب چله برام کم نذاشت لباسا گرون.اما هیچ جانیس بررم بپوشم 😔منم دوساله چیز خاصی نخریدم.بامراعات من ماشینشو عوض کرد.

هیچی  
عزیزم خودش خسیسه ،شوهر من خودش پول گل رو داد ،اگه خانوادش واسه یه گل واسش تصمیم میگیرن که دیگه وای ب ...

آدمای خوبین اما تو این مورد از چشمم افتادن 

باهاش ارتباط دارم نمیدونم چطوری بگم ازیه طرفم گلی که من بگم اونابیارنو میخوام چیکار

غیر مستقیم بگو.مثلا بگو فلان دوستم تا نزدیکای بله برون بودن ولی چون خواستگار گل نیاورد به هم خورد نامزدیشون

نه دیگه اینجوری نمیشه  ینی تا حالا اصلا شیرینی نیاوردن ؟ معمولا ما رسممونه یک جلسه همون اول م ...

واسه ما هم جلسه اول گل یا شیرینی دیگه از جلسه دوم حتماباید گل باشه اگرم نشدپس میفرستیم اینارو