2777
2789
عنوان

برام گل خاستگاری نیاوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3235 بازدید | 118 پست
با خواستگارت حرف نمیزنی؟بنظرم خیلی خسیسه،واقعا نامعقوله کارش بنظرم به حانوادت بگو بهش بفهمونن،حالا م ...

خانوادم گفتن من بفهمونم نمیدونم چطوری

میشه واسه اینکه حاجتام روا شن دعا کنین
خودش خسیس نیست احساس میکنم خانوادش نمیزارن

عزیزم خودش خسیسه ،شوهر من خودش پول گل رو داد ،اگه خانوادش واسه یه گل واسش تصمیم میگیرن که دیگه وای به حالت ،فکر کنم خونه بابات میخ داره که خودتو میخوای اسیر چنین آدمایی کنی

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برامنم دوجلسه اومدن نیاوردن.فقط شیرینی برا بلهدبرونم یه گل مصنوعی آورد حلقه وروسری رو هم با گل ...

شوهر منم اصلا اهل گل خصوصا طبیعی نیست میگه پول تو جوب ریختنه. یکبار از یه پسره سرچهارراه یه گل مریم گرفت چون کلا اهل کمکه نه ولخرجی خلاصه آورد خونه و منم خوشحااااااااال از فرداش دیدم صورتم ورم کرد و چشام و کلا قیافه شد شبیه چینیا. اینقدر دوا و دکتر که چیشده چی نشده چون برخی میگفتن ممکنه نارسایی کلیوی باشه تا اینکه یه بنده خدایی گفت پرنده یا چیز جدیدی نیاوردی تو خونه چون اهل آرایشم نبودم تا اینکه فکرم رفت سراغ گل مریم با اینکه خواستگار قبلیهام گل مریم میاوردن و تا حالا اینطور حساسیت نشون نداده بود بدنم.    خلاصه انداختمش دور و خوب شدم حالا هر وقت میگم گل شوهرم کلی میخنده

اخه از سر کوه که نیومدن ۳۰سالشه یعنی نمیدونه

اصلا مردا تو نخ اینجور چیزا نیستن واقعا دنیاشون با ما زمین تا اسمون فرق داره منکه کلا همه چیزو بهش میگفتم اونم اجرا میکرد حتی غیر اون گل گفتم دوتا شاخه رز ابی هم برام بخر طبیعی باشه بنده خدا پیدا نکرده بود مصنوعی خریدمنم ناراحت نشدم .اونم  25سالش بود اون موقع

خانوادم گفتن من بفهمونم نمیدونم چطوری

بهش بگو میخوام یه سوال ازت بپرسم اگه میومدی خونمون خانوادم ازتون پذیرایی نمیکردن حتی یه چایی هم برات نمیاوردن چه حسی بهت دست میداد،بعد بگو دقیقا همون حسه که تو واسه خواستگاریت مهم ترین روز زندگیت حتی یه گل هم نمیخری

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

چه کار خوبی کردی خونشون رفتی.من بعد عقد رفتم  دیدم کلا تیپ خونه زندگی و سلیقه ها و مهمون نوازی دو تا خونواده خیلی متفاوته . با اینکه پولدار بودن اما خونه شون انگار تو ده بود .البته الان تو ده هم مبل و لوستر دارن اما اینا واسه خودشونم نخریده بودن .خلاصه خیلی اذیت شدم به خاطر این موضوع . .قتی خونواده من واسه مثلا مهمونی میرفتن اونجا از خجالت آب میشدم .مثلا سر سفره همه قاشق چنگالا کهنه و تا به تا بود بر عکس ما که همه چیز ست و مخصوص مهمون جداگانه دایم.یا مثلا سبزی رو تو سبد آوردن و خلاصه نگم براتون دیگه .خودم در آینده حتما قبل ازدواج بچه م به این موضوع توجه میکنم.البته برای من مهمه شاید برای بقیه مهم نباشه . 

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.

بخاطر موقعیت طرف ازدواج نکن ، موقعیت ی روز هست ی روز نیست. بخاطر ی چیز ابدی ازدواج کن مثل اخلاق خوب

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
شوهر منم اصلا اهل گل خصوصا طبیعی نیست میگه پول تو جوب ریختنه. یکبار از یه پسره سرچهارراه یه گل مریم ...

شوهر منم برعکس شوهر شماست. الانم که الانه گل میخره التبه یه شاخه فقط ،ولی حتما میخره .منم میگم حیف پوله بابا.

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.