2777
2789
عنوان

برام گل خاستگاری نیاوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3234 بازدید | 118 پست

بعضیا انگار تو کابینت بزرگ شدن...یعنی این سریال های آبگوشتی ایرانی رو هم ندیدن..طرف گل به دست میاد؟؟؟نامزد عتیقه نادون خواهرمنم دو باری گل گرفته بود..البته اونم روز خاستگاری گلی نیورد....یکی دو باری گرفته بود همه جا میگفت پدرم دراومد بسکه گل خریدم.‌‌سلمونی رفتم😑..خب یکی نیس بگه عتیقه کابینتی مراسم ازدواج یه آدابی داره الکی که نیست بیای دختر مث دسته گل مردم رو صاحاب شی......خونواده هاشون هم از خودشون بدتر...

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر موقعیت خواستگارت چهع طوره ؟

مثله پسرای امروزی نیست که به فکر خوشگدرونی باشه خانوادش سرشون تو لاک خودشونه همه از شون تعریف میکنن تو بانک کار میکنه

میشه واسه اینکه حاجتام روا شن دعا کنین
اگر باهم از طریق تلفن در ارتباط هستید حتما تو یه پیامی بهش بگو گه خیلی دوست دارم برامک گل بخری

نمیدونم چرا غرورم نمیزاره

میشه واسه اینکه حاجتام روا شن دعا کنین
نمیدونم چرا غرورم نمیزاره

اگه هنوز نمیتونی مشکل به این کوچیکیو حل کنی آماده ازدواج نیستی،

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
اصلا مردا تو نخ اینجور چیزا نیستن واقعا دنیاشون با ما زمین تا اسمون فرق داره منکه کلا همه چیزو بهش م ...

راس میگه نیستن مردا تو باغ منم خواهرشوهرم به شوهرم گفت سالگردتون گل بخر برای زنت😅😅😅

Trust on god and keep on, just be your self