2777
2789
خیر ما بختیاریا زبونمون با لرا متفاوته.شبیه هستند ولی ما متوجه نمیشیم حرف زدن اونارو.

اگر لر خرم اباد اونم گویش لک باشه متوجه نمیشیم وگرنه لرخرم ابادی که متوجه میشیم..لک فرق داره

آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه نکن لر استان کهگیلویه و بویراحمد و لر نوراباد استان فارس وچنجای دیگه اکثر هم لری صحبت میکنن ه ...

من لر فارس ام پدرم و فقط تو عروسی ها می پوشند اونم خانوم ها اما بختیاری ها مردها هم لباس لری می پوشند 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
خیر ما بختیاریا زبونمون با لرا متفاوته.شبیه هستند ولی ما متوجه نمیشیم حرف زدن اونارو.

بختیاری ها و لرای استان کهگیلویه و بویراحمد و نوراباد فارس 100 درصد متوجه صحبت هم میشن تفاوت لهجه خیلی خیلی کمه

اما لرستانیا متفاوت تر صحبت میکنن

تفاوتی ندارن جز این که هرکی از ی طایفه جداست اینا همش توجیه

توجیه چی؟مگه ما لر بودنمونو انکار کردیم؟فازت چیه؟میگم تفاوت داریم از نظر زبان و لباس...وگرنه من عاشق اینم که لر بختیاریم با افتخار

خوزستانم💔

کل همکلاسی های لر من میگفتن بختیاری هستیم. منم گیج شدم خخخخخ.‌برا ایذه و باغملک و...بودن اهواز قبول شدن. 

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من لر فارس ام پدرم و فقط تو عروسی ها می پوشند اونم خانوم ها اما بختیاری ها مردها هم لباس لری می پوشن ...

استان ما زنای سن بالا اکثر لباس محلی میپوشن ودخترای جون هم تو عروسی ها میپوشن چیزی نیست که کنارش بزارن اما مردا نمیپوشن

بختیاری ها و لرای استان کهگیلویه و بویراحمد و نوراباد فارس 100 درصد متوجه صحبت هم میشن تفاوت لهجه خی ...

لرستان گویش مردم ازنا الیگودرز درود بروجرد و بخشی از خرم اباد قابل فهم و راحته قوم لک خرم اباد سخته چون تلفیقی از کرد و لر هستن

آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐
بله ایذه و باغملک صد درصد بختیارین

بهمیی ها چی؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀