2777
2789
توجیه چی؟مگه ما لر بودنمونو انکار کردیم؟فازت چیه؟میگم تفاوت داریم از نظر زبان و لباس...وگرنه من عاشق ...

فاز من چیه فازم اینه که لر لره بختیاری هم لره حالا اونی که میگه من بختیاریم ولی لر نیستم جای تعجب داره از لحاض لباس و زبانم جز با لرای لرستان تفاوتی با لرای جاهای دیگه ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعی ندارم

ممنون گلم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

عزیزم دقیقش رو بیا من بهت بگم

بختیاریا لر بزرگ محسوب میشن ،به لحاظ فرهنگی، اخلاقی، زبانی, آداب و رسوم با لرها کاملاً فرق دارند، ب این دلیل ها خودشونو رو لر محسوب نمیکنن، زبان بختیاری به فارسی بسیار نزدیک تره ،اینکه میگن ما لر نیستیم کاملاً درسته، بختیاریها اصلشون مال چهارمحال بختیاریه، که در سرما ب خوزستان مهاجرت میکردند، در حال حاضر هم شمال خوزستان، بعضی از قسمت‌های لرستان، اصفهان، بختیاری نشین آمد ، اما لر ها شامل لر خرم آبادی، لر لک، لر ممسنی، لردگان و ..اینا لر آمد که ایل نیستند، یکجا نشین اند، و منطقشون هم محدوده

[QUOTE=75200729]اتفاقا لر اصیل اند جالب هست من خودم یه طرفم لر هست و لری حرف نمی زنم اما میفهمم بختی ...

من افتخار میکنم به لر بودنم اصلش پدرم هست که لر هست اما خب متاسفانه با هامون آری حرف نزدند   

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
اشتباه شد لر هستن طایفه بزرگی هم هستن

اهان. ممنون گلم❤

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
فاز من چیه فازم اینه که لر لره بختیاری هم لره حالا اونی که میگه من بختیاریم ولی لر نیستم جای تعجب دا ...

خب منم همینو گفتم.ولی لر دو دسته میشه لر کوچک و بزرگ ب لر بزرگ میگن بختیاری به لر کوچیک لر.شما نمیتونی بگی لر بزرگ و کوچک یکیه!!! اما بختیاری هم لره

خوزستانم💔