2777
2789
عنوان

ماجرای بنزین زدن امشب من😁

1456 بازدید | 26 پست

والا جریان ازین قراره که تا قبل از امشب اخرین باری که بنزین زدم برمیگرده به هشت سال پیش! که تنهایی رفتم پمپ بنزین و از اقایی که اونجا بود خواستم برام بنزین بزنه

اما خدا بگم چیکارش کنه که سرم کلاه گذاشت پول چهل لیتر بنزین را از من گرفت اماااا کمتر بنزین زده بود من نزدیک های خونه که رسیدم یهو چشمم به علامت بنزین خورد و خیلی ناراحت شدم که سرم کلاه گذاشت و از خودمم شاکی بودم که چطور نفهمیدم!

از اون موقع به بعد بنزین زدن شد برای من غم و کابوس و دیگه هرگز تنهایی بنزین نزدم و همیشه خدا دست به دامن شوهر و پدر و برادرشوهر و این و اون بودم تا اینکه دیشب شوهرم برای کاری دو سه روزه رفت سفر قبلش بهش گفتم بنزین بزن ولی یادش رفته بود و یادش رفته بود به من بگه که یادم رفت. خلاصه امروز استارت که زدم دیدم وااای چراغ باک روشنه منم هزار تا کار دارم یکی دوتاش که تو محله‌مون بود را انجام دادم ولی زود برگشتم خونه و تا عصر با خودم کلنجار رفتم اخر سر گفتم اینکه نشد! 

من باید به خودم بیام و از شر این ترس بنزین زدن خودمو خلاص کنم تا اینکه یک فکری به سرم زد رفتم پمپ بنزین از ماشین پیاده شدم و به پسری که اونجا بود به جای اینکه بگم ببخشید میشه برای من بنزین بزنین گفتم “ببخشید میشه بنزین زدن را یاد من بدین”

یهو جا خورد یک خنده‌ای کرد و گفت بله حتما

و با لهجه شیرین آذری تمام و کمال بنزین زدن را یادم داد وحتی یکمم راجع به مکانیک ماشین و باک برام توضیح داد. خدا خیرش بده

وقتی از پمپ بنزین امدم بیرون انگار فتح خیبر کردم 

دیگه از پمپ بنزین بدم نمیاد ولی هنوز اونی که سرم کلاه گذاشت را حلال نکردم اونم به زودی از دلم پاک میشه ان شاء الله

اگه همینجور پیش بره از پا میفتم خدایا ، قبل از اینکه از پا بیفتم دستمو بگیر. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه خودم زدم. یبار اومد از دستم بگیره گفتم ول کن خودم میزنم بدش اومد رفت اونور بعد تموم شده بود نمیومد حساب کنه منم نشستم پست ماشین گاز دادم دیدم دنبالم دوید منم تا دم خروجی رفتم که یه کم بدوه دیگه ازین کارا نکنه 😀😀

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
چقدر خوب که ب ترست غلبه کردی سعی کن اون خاطره رو هم از ذهنت پاک کنی 

بله عزیزم

فکر کنم از امشب به بعد راحتتر بتونم پاکش کنم

آفرین که ترستو کنار گذاشتی ولی بهتر بود از ماشین پیاده نمیشدی کلاستو حفظ میکردی به عنوان یک خانم به جاش از روی نمایشگر پمپ نگاه میکردی که دقیق همونقدر برات بنزین بزنه که میخوای

آفرین به شجاعت واراده عزیزم

خدااون آقاروهم خیربده یادت داده

اونوهم ببخش فرض کن صدقه دادی هرچندکارش درست نبوده

آرآمِشِـہ اِمروزَم فَقَط بِـہ خآطر نَدآشتَـטּ اِنتِظآر اَز بَقیَست ,,

يادمه يكى تعريف ميكرد اون موقعى كه اسكناس ده تومانى اومده بود و خودمونم قاطى ميكرديم يه ناوارد كه اومده بود ايران به جاى بيست تومان چهل تومان داده بود اون يارو هم به روى خودش نياورده بود

ادم اگه خودشم نخواد بزنه بايد بالا سر اينا وايسته

هر بار که اجازه بدی برات بنزین بزنن، سرت کلاه می زارن. جسارت نباشه ولی ۹۵ درصدشان دزدن. دیدن که میگم ...

من این حرف شما را از خیلی از خانم‌ها شنیدم

البته توهین نباشه خیلیهاشون هم خوبن و متعهد

مثل پسر امشبی