2777
2789
عنوان

چطوری درسای پیام نور پاس کنم

26 بازدید | 2 پست

کسایی که دانشجوی پیام نورن یا اخیرا بودن چطوری این کتابا و جزوه های پر حجم رو خوندین و پاس شدین؟

من ترم اولم گفته بودن استادا اکثرا برای ۸ نمره میانترم حضور در کلاسو لحاظ میکنن و یا تحقیق و اینا میخوان ولی الان همشون میگن میانترم کتبی میگیرن خیلی میترسم حتی به فکر انصراف افتادم از شدت استرس...

اگر نمونه سوالات ده دوره اخرو بخونم فقط میتونم پاس شم؟ و نمره بگیرم تو میانترم و پایان ترم؟

د دور کتاب رو بخونید ببینید چیه و زیر نکات مهم خط بکشید ، بعد ده الی ۱۵ دوره نمونه سوالهای قبل رو بگیرید و سه الی چهار بار همونارو بخونید، سوالای امتحان از همونا میاد.

هزینتون زیاد میشه ولی میتونید بجای پول کتاب نمونه سوال بگبرید و پی دی اف کتاب رو دانلود کنید، نمره بالای ۱۶ بدون نمره استاد خیلی راحت میتونید بدست بیارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.