2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33543 بازدید | 622 پست

خوار شوهر من به ناحق از یکی ازهمسایه هاشون خوشش نمی آمد اون بنده خدام موهاش ریخته وبه اصطلاح کچله،همین کچلیشوخواهرشوهرم همیشه مسخره میکرد،کارای خدا خواهر ش مریض شد و کارش کشیدبه شیمی درمانی وتمام موهای خودشم ریخت وخودشم کچل شد والان ازاین قضیه خیلی حجالت میکشه 

خانماهیچ وقت ظاهر کسی رو مخصوصا مسخره نکنین،خداجای حق نشسته بدجور

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا همه بهم میگفتن تو دختر خرابی هستی وقتی از اینو اون میشنوم درمورد این ادمایی که بهم میگفتن خراب میگن که اونا کارای خاک برسری میکنن یعنی خودشون تبدیل شدن به کسی که فکر میکردن من هستم 

⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜😈🤘🤘🌈🦄🍭

یکی از فامیلا مامانم طعنه کسایی که معتاد بود رو میزد، هی میگفت فلانی رو نگاه معتاد مفنگیه، اه کثافته

الان پسر خودش معتاد شده، خیلی اذیتشون میکنه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

طفلی مادرشوهرت

منم دوس نداشتم با خانواده ی مذهبی ازدواج کنم ولی کردم 

پس برابریم 😌

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عمه های من یه بنده خدایی رو که از پرورشگاه اورده بودن خیلی مسخره میکردن و میگفتن معلوم نیس حلال زاده است‌یا حروم زاده و هزززارتا حرفی که تو روی خود طرفم‌میزدن چرخ گردون جوری گردید بعد ۲۰ سال ۲ تا نوه از  یکیشو و ۱ نوه از اون یکی راهی پرورشگاه شدن حالا نور چشماشون دارن راهی که اون بنده خدا رفته بود میرن

عمه های من یه بنده خدایی رو که از پرورشگاه اورده بودن خیلی مسخره میکردن و میگفتن معلوم نیس حلال زاده ...

واااای😟

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

مامان من ب همه کسایی که عقد میکردن خیلی گیر میداد که فلانی همش با شوهرش تو اتاقن و مگه عروسی کردنو، خیلی حرفهای بد دیگه تا من عقد کردم و از فردای عقد یا من خونه پدر شوهر بودم یا شوهرم خونه ما، بعد روز عروسی همه تیکه های مامانم رو فامیل بهم انداختن

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

عمو و زن عموی شوهرم ایراد برادر شوهرمو خیلی میگرفتن و میگفتن مشروب میخوره و‌دختر بازه و فلانه و‌حرف گوش کن نیس و میره بلا سر دختر مردم میاره کارای خراب میکنه 

اول که برادر شوهرم شد دامادشون ( بخاطر اخلاق بد دخترشون که البته سنی نداشت و بخاطر رهنمایی بد خانوادش بود ) نامزدیشو به هم زد

پسرشون دوبار مست پشت ماشین تصادف کرد و آبروشون رفت و هر دیقه باید از بغل دخترای مختلف بکشنش بیرون 

همش از من ایراد میگرفتن و الکی تهمت میزدن ولی برادر شوهرم بخاطر همون چیزا بد تر دخترشونو نخواست الان روشون نمیشه تو صورتم  نگاه کنن 

ب نظر خودم آه مامانم مظلومم گرقتشون چون این حرفاشون رو‌می شنید و‌دلش واقعا میشکست چون من واقعا هیچ وقت در حقشون بد نبودم 

ب این اعتقاد دارم که هرکیو منع کنی سرت میاد پس فقط سعی میکنم خوبیای طرفمو ببینم از تنها چیزی که بدم میاد بچه ای هست که حرف گوش نکنه و بی ادب و فحاش باشه اصلا نمیتونم تحمل کنم از خدا میخوام یرم نیاره چون واقعا خوب نیس خودمم هیچ وقت اینجوری نبودم