من کسی رو مسخره نکردم ولی یکی رو که نمیشناختمش تو یه گروه تل_گرام به خاطر کارش قضاوت و سرزنش کردم. گذشت و بعد ۱سال خودم همون کارو کردم.الانم دارم سرش عذاب میکشم.امیدوارم خدا منو ببخشه.
خانواده ی عموی پدرم همیشه زن عموی منو مسخره میکردن و میخندیدن الان باید بیایید عروسشونو ببینین طفلی با شوهرش مثل فیل و فنجونه این واسه اونا درده!البته دختره خیلی خوبیه و من دوستش دارم اما با اون همه قمپوزشون ....
من زمان مجردی یکم شیطون و شلوغ بودم بعد داییم و زنداییم نمیذاشتن ک دخترداییم زیاد بامن بگرده حتی یاد ...
دقیقا مثل خاله من!یه بار از سر دلسوزی گفتم خاله چرا خودتو اذیت میکنی از این و اون پول قرض میکنی و دخترتو میفرستی غیر انتفاعی مگه اونایی که مدرسه عادی درس خوندن چی شده؟من خودم ابتدایی و راهنمایی مدرسه عادی خوندم با انضباط و معدل 20 دبیرستان هم آزمون دادم نمونه قبول شدم دانشگاه تهران هم قبول شدم با رتبه سه رقمی!برگشت بهم گفت نه خاله دخترایی که عادی میخونن خرابن و دوست پسر دارن و....هزار تا چرته دیگه اون روز دلم شکست خبر از دخترش نداره که چه غلطا نمیکنه ولی من نخواستم به رخش بکشم و دل بشکنم وگرنه چیزای زیادی میدونم!!!
زنداییم با زندایی کوچیکم دعواشون شد.برگشت گف دکترا تا ارنج دستشون تو ک.س.ت.ه....(چون سیزده چارده ساله بچه دار نمیشه دکتر میره)الان دخترش شیش ساله ازدواج کردع حامله نمیشه😕
بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین
یه دوستی داشتم پسرونه رفتار میکرد راه رفتنشو حرف زدنش پسرونه بود آبجیم خیلی مسخرش میکرد میگفت نگا داش مشتی اومد ...الان دخترش همونجوری شده رفتارش و حرف زدنش کامل ضمخت شده.
یا مامانم دوست ابجیمو ک صورت جای جوش داشته هی میگفته وای نگا صورت فلانی ..حالا صورت من همونجوری شد کمی خفیف تر.
اما تز وقتی ک استغفار کردن بهتر شدیم ..واقعا استغفار جواب میده
کدوم تون از دل من خبر داره ؟ یه عمری زنعموم و عموم و دختراش خونم و کردن تو شیشه انقد اذیت و آزار که نگو.. من زيبام شکر خدا تو قیافه به خانواده مادريم رفتم و تک دخترم ،دخترعموام 5 تان یکی ازون یکی زشت تر من هیچ وقت مسخره نکردم اما از همون بچگی زن عموم زیبایی و زشتی رو کرد بهونه جنگ و دعوا و تهمت به عمواي دیگه م میگفت شما چون این خوشگله دوسش دارید دختراي من بدبخت و بدشانس ن زشتن دوس شون ندارید غافل ازاینکه بخاطر بدجنسی شون کسی خوشش ازشون نميومد . یه بار یادمه خدا شاهده بعد یه ماه روزه گرفتن رفتیم نماز عید فطر یه پسر مریض جنسی اومد از کنارم رد شد شونه ش و زد به شونه م - واقعا این اتفاق برای خیلی از زنا و دخترا پیش اومده - بعد عموي بی غیرتم رفت همه جا تو بوق و کرنا کرد که من با چشم خودم دیدم پسره جلو همه بغلش کرده بابامم بش گفت دخترات تو درس و اخلاق به پا دختر من نميرسن بیخود رو دخترم صفحه نزار الان من دانشجوی پرستاری روزانه م خیلی هم بقیه اخلاق م و ستایش میکنن اونا ول ول ميچرخن و پسرباز شدن شهره خاص و عام یکی شونم که ازدواج کرده زندگیش پای طلاق میره و برمی گرده این یه مورد بود زنعموم تو کار آب دعا و این جادواس خدا همه رو به سرش میاره
بماند که چقد مامانه بنده خدام و اذیت کردن بخوام بگم ميشينيد گریه میکنید برا مامانم