2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33545 بازدید | 622 پست

من هیچ وقت کسی رو مسخره نکردم

ولی هر وقت از چیزی تعجب کردم

یا مثلا دلم واسه ی کسی سوخت که چرا این شرایط رو داره

همون اتفاق برام می افتاد

دیگه تصمیم گرفتم نه تعجب کنم نه دلسوزی و ناراحتی واسه کسی😑

Eft

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من میخواست جدا بشه از همسرش 

عمم و داییم و عموم خیلی دخالت میکردن 

همش میگفتن وای نه چرامیخوای جدا بشی رندگیتو بساز میدونیم شوهرت بده تو خوب باش و طلاق راه به جایی نمیبره و فلان 

خلاصه عمم بعدا سر حساب شد پسرش رفته بدون اجازش ازدواج کرده و حتی بچه دارم شده ولی خود عمم اصلا از این موضوع خبر نداشته و سرانجام پسره از زنش جدا شد 

عموم پسرش تیر ماه عقد کرد و به عید نکشیده از زنش جدا شد 

و داییم هم شهریور پسرش ازدواج کرد و اونم 6 ماه نشده جدا شد از زنش 

یعنی الان هیچ کدومشون کلمه ای ب خواهرم در مورد طلافش حرف نمیزنن چون هر کدومشون این مورد برا بچه هاشون پیش اومد و نتونستن کاری بکنن 

خیلییییی با حالییییی😂😂

والا بخدا اينارو مسخره كنيم سرمون نمياد ك

تا بگي چرا صورت فلاني جوش زده طي ي عملياتي ميشي كمپوت جوش و ....

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
منم از پسر داییم بدم میومد الان شوهرمه از متولدین ماه ابان خوشم نمیومد(یه جریاناتی داره لطفا به کسی ...

پس چطوری زنش شدی الان چی دوسش داری

اگر مخالف نظرمنی لطفاریپلای نکن باتشکر😏😏Live the moment now😉😉😉

من کوچیک بود م گندمی بودم  بعد همش خالم میگفت سیاهی سیاهی جلوی جمعم میگف الان دخترش واقعا سبزهس  وخودش میگه از همه دخترای فامیل زشت تره ازبس واسه دخترای مرد م گفتم

I am nurse

من دوستمو که هر روز دوست پسرشو میدید و همه جا باهم بودن مسخره میکردم که سرم اومد

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

دختر  خاله شوهرم  بهم گفت تو اجاق کوری درت بسته اس که بچه نمیاری  من یهو همون جا بغضم ترکید اومدم خونم انقدر دلم شکسته بود وهق هق میکردم نمیتونستم حرف بزنم تازه نامزد کرده بود اون پس  فرداش یه حمله قلبی بهش دست داد به خاط اون نامزدش ولش کررد ولی من هیچ وقت  نخواستم که اینطوری بشه