2777
2789
عنوان

علائم بارداری من برای اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 85 پست

سلام عزیزم سوال داشتم

من5روزدیگه موعدمه.ببخشید ترشح شیری(لوسیونی)دارم.تاحالا همچین ترشحی نداشتم ..امکان داره باردارباشم یا عفونته?هیچ علامت دیگه ای ندارم

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
سلام عزیزم سوال داشتم من5روزدیگه موعدمه.ببخشید ترشح شیری(لوسیونی)دارم.تاحالا همچین ترشحی نداشتم ..ا ...

بو داره؟ خارش چی؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا.نه بونه خارش

پس امکانش هست!چند روزه ک ترشح داری؟لیموترش یا سیر ک نخوردی؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
پس امکانش هست!چند روزه ک ترشح داری؟لیموترش یا سیر ک نخوردی؟

3روزه .بازامروزکمترشده.ببخشیدهمش احساس میکنم یک چیزی داره میریزه مثل زمان پریود که خارج شدن خونواحساس میکنیم.نه اصلا

3روزه .بازامروزکمترشده.ببخشیدهمش احساس میکنم یک چیزی داره میریزه مثل زمان پریود که خارج شدن خونواحسا ...

پس ان شاء الله ک بارداری عزیزمممم ۳ روز بعد پری بی بی چک بزن بعدش ب منم خبر بده ❤😍

3روزه .بازامروزکمترشده.ببخشیدهمش احساس میکنم یک چیزی داره میریزه مثل زمان پریود که خارج شدن خونواحسا ...

ترشحات منم کم و زیاد میشد ولی تا ۱۰ روز ادامه داشت

پس ان شاء الله ک بارداری عزیزمممم ۳ روز بعد پری بی بی چک بزن بعدش ب منم خبر بده ❤😍

چقدرخوب 😍😍منوشوهرم که امیدی نداریم

باشه عزیزم خبرمیدم

ان شاالله که نتيجشم مثل شماباشه😍

ان شاء الله گلم

عکس بی بی چکام ۲بار آخری