2777
2789
عنوان

علائم بارداری من برای اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 85 پست

سلام گلم بعد از اون چند روز که ترشحات زیاد شد و تهوع داشتی بعدش دیگه تعوع و ترشح نداشتی تا زمان پرید ؟؟؟

تخمک گذارین روز ۱۳ بود که من همیشه یه روز ترشحات تخم مرغی برای تخمک گذاری داریم اونم خیلی کم 

اما اینبار تا روز حدودای ۲۰ سیکل 

منم ترشحات تخم مرغی با رگهای سفید که خیلی خیلی زیاد بود حدود یک هفته بعد از تخمک گذاری داشتم همراه با تهوع و گاهی استفراغ هم داشتم . اما الان فقط سرگیجه و درد زیر شکم دارم . و حتی ترشحاتی که قبلا بعد از تخمک گذاری داشتم رو ندارم . یعنی امیدوار باشم 

چه خوش است انتظار تو 
سلام گلم بعد از اون چند روز که ترشحات زیاد شد و تهوع داشتی بعدش دیگه تعوع و ترشح نداشتی تا زمان پرید ...

سلام عزیزم.نه بعدش نداشتم همه ی علائم فقط میومدنو میرفتن!ان شاء الله ک بارداری گلم.از روز پریودت گذشت؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم بعد از اون چند روز که ترشحات زیاد شد و تهوع داشتی بعدش دیگه تعوع و ترشح نداشتی تا زمان پرید ...

درد زیرشکم هم باید زیرشکم سمت راست ویا چپ ویا باهم باید باشه

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
سلام عزیزم.نه بعدش نداشتم همه ی علائم فقط میومدنو میرفتن!ان شاء الله ک بارداری گلم.از روز پریودت گذش ...

نه عشقم ۵ روز مونده . درد زیر شکم دارم که میزنه سمت راست شکم ولی چپ اصلا درد ندارم . هر از گاهی انگار سوزن فرو میکنند . از دیروز صبح هم تهوع دوباره شروع شده درد سینه هم بیشتر شده . ولی ترشح دیگه بعد از بیست پری  نداشتم . 

چه خوش است انتظار تو 
درد زیرشکم هم باید زیرشکم سمت راست ویا چپ ویا باهم باید باشه

من اصلا درد پرید ندارم . نه قبلش نه بعدش . ولی از وقتی اقدام کردم پریودهام با درد هست . و از روزی که پری تموم میشه تا دفعه ی بعد پری بشم درد دارم . دکتر گفت خوبه بدنت همه جوره داره اماده میشه . تا اینکه پری آخر دردهای وحشتناکی داشتم که مجبور شدم امپول بزنم اونم اروم نشد ولی بعدش دردهام به طرز عجیبی خوب شد . دیگه درد نداشتم . تا روز بیست پری که دردهای ملایم شروع شد سمت راست و وسط شکم هست . درد نمیکنه یه جور گرفتگی هست . 

بعد اینکه من از روز بعد تخمک گذاری ترشح سفید صفت و چسبناک داشتم اما این ماه اصلا ندارم .

درد سینه هم از روز تخمک گذاری همیشه شروع میشد و مثل انروز یواش یواش کم میشد . اما ایندفعه از بیست سیکل شروع شد و هر روز بیشتر میشه . 

برام دعا کن گلم . 

اگر هم چیزی میدونی که بتونه کمکم کنه یا امیدوارتر بشم خوشحال میشم بگی . 

چه خوش است انتظار تو 
نه عشقم ۵ روز مونده . درد زیر شکم دارم که میزنه سمت راست شکم ولی چپ اصلا درد ندارم . هر از گاهی انگا ...

ان شاء الله ک بارداری.ولی علائمت ک شبیه بارداریه.بعد وقت پریودی بی بی چک بزن قبلش نشون نمیده.منم باخبر کن

ان شاء الله ک بارداری.ولی علائمت ک شبیه بارداریه.بعد وقت پریودی بی بی چک بزن قبلش نشون نمیده.منم باخ ...

باشه گلم حتما خبر میدم . فقط یه سوال شما درد سینه تون هم کم و زیاد میشد ؟

البته من دمای بدنم رو هم چک میکنم و برای اولین بار سه فازه شده . همیشه تخمک گذاری یهو خیلی بالا میرفت و بالا میموند ولی اینبار تو سه مرحله بالا رفته که میگن این خودش نشونه بارداری هست .

خواهرم باردار هست کاش منم بتونم باشم همه خوشحال میشن . دعا کن برام گلم . 😚 

چه خوش است انتظار تو 
باشه گلم حتما خبر میدم . فقط یه سوال شما درد سینه تون هم کم و زیاد میشد ؟ البته من دمای بدنم رو هم ...

ان شاء الله ک هستین!درد سینم اوایل کمتر بود از سمت زیر بغل درد داشت ولی بعدا شدید شدو همه جاش درد داشت! 

سلام عزیزم 

واقعا ازت ممنونم

تاپیکت خیلی این ماه منو امیدوار نگه داشت . من روز ۲۶ بی زدم کاملا منفی بود و حتی بعد ۲۴ ساعت خط ننداخت . امروز غروب موعدم بود ولی نشدم الان مجدد بی بی زدم و در عرض کمتر از ۵ دقیقه خط انداخت و ده دقیقه هم نشد که کاملا خطش واضح شد 

انشاالله یکی دو روز دیگه میرم آز میدم 

ممنونم از پاسخگوییتون

علائم ما مثل هم بود خیلی همه چی شبیه هم بود باور نمیکردم مثبت بشه 

بازم ممنون از تاپیک خوبت

چه خوش است انتظار تو 
سلام عزیزم  واقعا ازت ممنونم تاپیکت خیلی این ماه منو امیدوار نگه داشت . من روز ۲۶ بی زدم کامل ...

مبارکههههههه عزیزدلم❤

ان شاء الله ب خوشی بغل بگیری!خواهش میکنم عزیزم

سلام عزیزم  واقعا ازت ممنونم تاپیکت خیلی این ماه منو امیدوار نگه داشت . من روز ۲۶ بی زدم کامل ...

سلام عزیزم میشه از علائمت دقیق تر برا من بگی فکر کنم علائممون مثل همه...☹دعا کن برام

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜دلیارم...عضو جدید چالش بامداد خمار📋. قد ۱۶۶📏وزن اولیه ۸۲  وزن هدف اول ۷۵⛹️‍♀️وزن هدف دوم ۷۰🏊‍♀️وزن هدف سوم ۶۵🧘‍♀️ انگیزه و کمک میخوام میخوام از همه بامدادیا برای کاهش وزن💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜