2777
2789
عنوان

علائم بارداری من برای اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 85 پست
عزیزم من سردرد وحالت تهوع دارم مثل شمامیادومیره ..کمردرد دارم ودورنافم کشیده میشه امروزبی بی چک زدم ...

واس منم قبل پری بی بی منفی نشون داد گلم بزار ۳ روز از پری بگذره دوباره بزن.ان شاء الله ک بارداری گلم.دور ناف فک نکنم علائم بارداری باشه زیر شکم یکی از علائم بارداریه عزیزم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
سلام من کمرم یکم گرفته و دل درد خفیف دارم تو شکمم و کمرم احساس گرما و مور مور شدن میکنم 

درد زیر شکم ک خفیف باشه یکی از علائم بارداریه عزیزم!یعنی احساس خیسی میکنی؟ترشحه؟ از پری گذشت؟؟؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد زیر شکم ک خفیف باشه یکی از علائم بارداریه عزیزم!یعنی احساس خیسی میکنی؟ترشحه؟ از پری گذشت؟؟؟

احساس خیسی نمیکنم .ولی انقباض پریود دارم .از پر بودن نگذشت امروز ۱۶ سیکلم

احساس خیسی نمیکنم .ولی انقباض پریود دارم .از پر بودن نگذشت امروز ۱۶ سیکلم

انقباض پری از وقت پری شرو میشه گلم 

ايشاالله عزيزم خدا از زبونت بشنوه

رفتین آز؟باردارین؟❤

خدا خیر بده بهت منم دقیقا همینجوریم یعنی این ماه باردار میشم

چی شد؟بارداری گلم؟❤

من چهار روز از موعد م گذشته پری نشدم وبه شدت سینه هام درد میکنه اول نوکش ولی الان دستم بهش میخوره جی ...

جوابتو گرفتی؟؟؟❤

سلام نه بعد پنج روز پری شدم تازه همون روز ازمایش دادم

ان شاء الله ماه بعد مامان میشی گلم

عزیزم من 3روز به موعدمه از 5روز پیش سینه دردم شروع شده و خیلی درد میکنه و رگ هاش پیداس و خیلی سنگینه....کمر درد هم دارم وبزاق دهنم خیلی زیاد شده و همین طور یبوست هم دارم....

میگن مهم ترین علائمش سینه درده...

یعدشم من زیر دلم یه حس قلقک مانند دارم یعنی یه جوریه نمیتونم بازگو کنم...

به نظرتون باردارم...؟؟

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹

و همین طور ترشح خیلی کشدار دارم و همش حس خیسی دارم

عزیزم من 3روز به موعدمه از 5روز پیش سینه دردم شروع شده و خیلی درد میکنه و رگ هاش پیداس و خیلی سنگینه ...

درد سینه منم داشتم یعنی وحشتناک بود جوری ک سوتین نبندی حتی راه بری هم درد داشت.از علائم اصلی بارداریه! قلقلک رو والا نمیدونم برای من درد خفیفی داشت 

و همین طور ترشح خیلی کشدار دارم و همش حس خیسی دارم

بی بو؟؟؟ بدون خارش؟؟؟ چند روز واس من ۱۰ روز مدام داشتم .بعد پریودمم فقط احساس خیسی میکردم! ۳ روز بعد پری بی بی بزن خبرشو بده گلم

بی بو؟؟؟ بدون خارش؟؟؟ چند روز واس من ۱۰ روز مدام داشتم .بعد پریودمم فقط احساس خیسی میکردم! ۳ روز بعد ...

اره بدون بو و خارشه....

از 3روز پیش شروع شده....

فردا که دو روز مونده بی بی چک بزنم....؟؟

اره بدون بو و خارشه.... از 3روز پیش شروع شده.... فردا که دو روز مونده بی بی چک بزنم....؟؟

نه عجله نکن فعلا .بزار ۳ روز از پری بگذره ک مطمئنتره