2777
2789
عنوان

علائم بارداری من برای اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 85 پست
خدا خیر بده بهت منم دقیقا همینجوریم یعنی این ماه باردار میشم

علائم داری گلم؟تازه یچیز دیگ ک مهمه تو این ۵ روزی ک نزدیکی پشت سرهم داشتیم موقع اومدن اسپرم پاهامو تو شکمم جمع میکردم و تو همون حالت ۳۰ دقیقه بدون بالشت میخوابیدم اینجوری شانست واسه بارداری بیشتر میشه چون اسپرمی بیرون نمیریزه

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
شنبه ازمایش دادم .نتیجه مثبت بود ..امروز لکه  بینی داشتم در حد چند قطره ،هنوزم دارم ،،خطرناکه ؟

نرفتی دکتر؟خونریزیت زیاده؟ آره خطرناکه برو پیش دکتر زنان شاید قرص دادو گفت استراحت مطلق کنی

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم که هنوز هست ترشح دارم ۹ روز دیگه به موعدم مونده 

ترشحاتت چجوریه و از کی شرو شده؟

نه نرفتم اخه نه شب اینجوری شدم ،،فردام که تعطیله . دکترم نیست .تو رو خدا برام دعا کنید 

ببین پس خودت کلا استراحت کن تا شنبه از پله بالا پایین نرو . ندو ناراحت نشو .تا شنبه بیاد خونریزیت زیاده؟؟؟شنبه حتما برو دکتر.ان شاء الله ک چیزی نیسو حلشه گلم

نه نرفتم اخه نه شب اینجوری شدم ،،فردام که تعطیله . دکترم نیست .تو رو خدا برام دعا کنید 

خودتم زیاد نگران نکن و استرس نداشته باش

ببین پس خودت کلا استراحت کن تا شنبه از پله بالا پایین نرو . ندو ناراحت نشو .تا شنبه بیاد خونریزیت زی ...

نه خیلی نیست . چشم عزیزم استراحت میکنم تا شنبه  ،تا ببینم خدا چی میخواد ..ممنون  عزیزم

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
نه خیلی نیست . چشم عزیزم استراحت میکنم تا شنبه  ،تا ببینم خدا چی میخواد ..ممنون  عزیزم

خواهش میکنم گلم مواظب خودت باش.شنبه ک رفتی دکتر از حالت مارم باخبر کن منتظر خبرتم ✋

عزيزم

من يكشنبه موعدمه

٥تا بيبي تا حالا زدم

٢تاش منفي شد

٣تاش بعد از چند ساعت هاله انداخت

شديددددد حالت تهوع دارم و تا حالا ٢-٣بار بالا اوردم و كمر درد دارم

هيچ علائم ديگه اي ندارم

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
عزيزم من يكشنبه موعدمه ٥تا بيبي تا حالا زدم ٢تاش منفي شد ٣تاش بعد از چند ساعت هاله انداخت شديدد ...

بی بی چکای من بعد پری هاله انداخت قبلش منفی شد گلم.از روز پری هم درد سینه شرو شد بزا ۳ روز از پری بگذره بعد بی بی بزن !ان شاء الله ک بارداری عزیزدلم❤

بی بی چکای من بعد پری هاله انداخت قبلش منفی شد گلم.از روز پری هم درد سینه شرو شد بزا ۳ روز از پری بگ ...

ممنونم عزيزم

خدا تو دلي رو برات حفظ كنه گلم

عزيزم من يكشنبه موعدمه ٥تا بيبي تا حالا زدم ٢تاش منفي شد ٣تاش بعد از چند ساعت هاله انداخت شديدد ...

مادرشوهر من یبار تعریف کرد ک قبل مثبت شدن بی بی چکاش حالت تهوع شدید داشته ان شاء الله شمام اینجوری باشینو باردار باشین 

ممنونم عزيزم خدا تو دلي رو برات حفظ كنه گلم

ممنون عزیزدلمممم❤ اگ دیدی بارداری بیا خبر بده عزیزم

مادرشوهر من یبار تعریف کرد ک قبل مثبت شدن بی بی چکاش حالت تهوع شدید داشته ان شاء الله شمام اینجوری ب ...

ايشاالله عزيزم

خدا از زبونت بشنوه