2777
2789
عنوان

شوهر عوضی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 120 پست
مگه پارکه

بعد ی کاریشونم بشه من مقصرم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی بیان ولی خود شوهرت مواظبشون باشه

وای خدا شش تا بچه باحرم شلوغ فکرکن

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
بگو خودشون ننه بابا دارن تونمي خواد وكيل وصيشون بشي

جرات داری بگو پدر ومادرم اباد میکنه

خوب میرفتین ولی شما به اونا کاری نداشتین مینداختین گردن همسرتون ...خودش  انقدر اذیت میشد که دیگه از این کارا نمیکرد...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

تو چرا حرص میزنی میگفتی باشه بریم بعد حرم رسیدی تو بچه هات میرفتین زیارت اگ چیزی هم میگفت بگو من بچه خودم چیزیش بشه خودمم و خودم ولی واس برادرتو خودت مدیریت کن ک چیزی شد من نخوام جوابگو باشم و صدتا ننه بابا پیدا کنن ینی تو عمل انجام شده میذاشتیش

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
ببخشيد ولي مثل اينكه مردا امشب حار شدن همه اشون

این ک هار بود از اول