2777
2789
عنوان

شوهر عوضی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 120 پست
همينا كه بچه هاشونو مث گوسفند اينور اونور ول ميكنن كافيه انگشتشون زخم بشه ببين چطور دنبال مقصر ميگرد ...

اونوقت صد تا ننه بابا پيدا مي كنن

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نحوه گفتن شماس عزیزم  سیاست زنونه ات کجاس اخه.

بگو عزیزمن  بچه مردم مسئولیت داره خدا نکرده اتفاقی بیفته 100 تا پدر و مادر پیدا میکنه من که درگیر بچه های خودمونم .اگه تو مراقب اونایی بریم 

.زیارت رفتن با این دلخوری ها نمیشه .

بیا من امروز رفتم حرم چندتا عکس خوشگل گذاشتم برو ببین دلت وابشه سلام بده بهش 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
اونوقت چرا؟

چون اولا لحن این خانوم بد بوده، بعدش هم ادم اگه بخواد بره زیارت نیتش رو خالص کنه، چی میشد حالا بچه های داداشش هم بیاره اونا هم حال و هواشون عوض شه، شوهرش خودش اونا رو قبول کرده خودش هم مراقبشه و ب همه چیزش فکر کرده 

من بودم به  جاریت میگفتم چطوری مسئولیت بچه هات و میسپاری به کسی دیگه 

بخدا ادم از بچه خودشم ترس داره اتفاقی بیفته خدا نکرده 

...شوهر ادم و فامیل انقدر میگن که 

وای به حال اینکه بچه خودت نباشه

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .

قبول داريد خيلي از اين اتفاقا تقصر خودمونه انقد كوتاه ميايم جلو شوهرو هر ادم بيشعوري كه اينجوري سوارمون ميشن. من جات باشم خيلي شيك و مجلسي زنگ ميزنم جاريم ميگم سختمه با٤تا گوسفند شما برم 

من بودم میرفتم اصلا هم از بچه ها مراقبت نمیکردم مینداختم رو دوش شوهرم تا یاد بگیره اینهمه بچه راه نندازه ببره 

آدم تو نگهداری بچه خودش میمونه تو این اوضاع اقتصادی و اینکه باید کلی مراقبشون باشی... 

دیگه چه برسه بچه مردم سخته مسئولیتشونو برعهده گرفت زبونم لال اتفاقی بیفته داداشش ایقد راحت میشینه 

🎉🎉🎉🎉
چون اولا لحن این خانوم بد بوده، بعدش هم ادم اگه بخواد بره زیارت نیتش رو خالص کنه، چی میشد حالا بچه ه ...

أمثال شما خانوما هستين كه مردا رو انقد پر رو كردين اصلا فكر كن دلش ميخواد با خانواده خودش بره 

چون اولا لحن این خانوم بد بوده، بعدش هم ادم اگه بخواد بره زیارت نیتش رو خالص کنه، چی میشد حالا بچه ه ...

شوهر چه آدمیه آخه.خانش خواسته خانوادگی برن زیارت...بعدشم مسولئت ۴تا بچه خیلی زیاده ها.....اصلا موافق نیستم باهات.البته نظرات باهم متفاوته

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫

یه بار پیش جاریت بگو من بچه هامو اصلا دست هیچ کس نمیسپرم همینطورم خوشم نمیاد بچه ی یه نفر دیگه رو هم نگه دارم بچه باید بیش پدر مادرش باشه

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود