2777
2789

سلام خانوما

یه دختر ۳۵ ساله دکتری ظاهر خوب وضع مالی خووب 

چرا نمیتونه ازدواج کنه؟ 

تو جامعه هم هست روابط عمومیشم خوبه 

دارم کم کم به سنگینی طلسم معتقد میشم

هر کی میاد بعد از یه مدت سرد میشه هیچکس جدی وارد نمیشه

به معرفها هم مشخصات دادم ولی کیسی معرفی نکردن

واقعا خسته شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب با ی نفری که دلسوز هست صحبت کنید ببینید چه مشکلی دارید حتما ی جای کار درست نیست که اینطوری میشه ...

با یه اقایی برای ازدواج اشنا شدم بعد از ۱ماه گفت همه چی‌ خوبه ها ولی نمیدونم چرا احساسی ندارم!!

نمیدونم به خدا چرا 

میدونی چیه من به این نتیجه رسیدم که اکثر دخترا سن 20تا27_8ازدواج میکنن اکثر پسرااز25تا32 حالا کسی که سنش ازاینا رد میشه به هردلیلی دیگه کیس مناسب براش کم پیدا میشه چون مهم دوره هاش ازدواج کردن حالا چه پسر چه دختر حالا نمیدونم خودتی یا کس دیگه ولی مثلا یه خانوم 35ساله دکتری کم کیس ی پیدا میشه که اقای بالای 35و دکتری هم داشته باشه و مجرد باشه یا باعکسشش

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

سوره طاها رو روی آب میخونی یه تا چهارشنبه پشت هم و بعد از چهارشنبه آخر یه دونه یکشنبه غسل میکنی به نیت ازدواج . یه تخم مرغ آب پز میکنی بعد پوستش رو میگیری وهمونطور درسته نگهش دار، بعد آب زعفرون درست میکنی و با یک چوب کبریت میزنی تو زعفرون و از بالای تخم مرغ شروع میکنی  ریز نوشتن سوره کامل یاسین از بسمه الله تا آخر بعد که نوشتی تخم مرغ رو کامل میخوری . این یه بخت گشایی که جواب داده . انشاءالله شما هم جواب بگیری عزیزم .

مثلا من دیدم امروز یه دختریو تو ازمایشگاه سنش کم نبود دست به ابروهاشم نزده بود یه بیمارستان تخصصیم کار میکرد کلیم پسر خوشتیپ داشتش اونجا ولی دختره تااون سن ابروهاش اونجوی اونم اخم و تخم فجیح با یه شلوار کشادو کتونی زشتم پاش بود برعکس همکارش شلوار قد نود و خنده رو و توشتیپ وارایش ملایم و..... خب معلومه پسرا جذبش نمیشن به این کاتم توجه کن

لطفا لایکم نکنید ممنونم