2777
2789
عنوان

از دست دادن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 5595 بازدید | 140 پست

وقتی به شکمم دست میزنم که دیگه نیست

دیگه تکون نمیخوره....

فقط میگم خدایا جاشو برام پر کن

پدرش جسد دختر زیبای بهشتیمو برد مسجد 

براش نماز خوندن

شستنش

بعد خاکش کردن

الهی فدای اون قبر کوچکش بشم

یه لحظه هم چشاشو روی این دنیا باز نکرد

رنگ چشماشو ندیدم

واسه یه لحظه مادرشو ندیدو     رفت

این همه غصه را برای ما جا گذاشت

خدا جان شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه هر جا میری چند تا شکلات و مغزیجات بزار تو کیفت یواشکی بخور 

کلن ی هفته اس اومدم پیش اون زندگی میکنم و دیگه خونه ی جدا ندارم دائم کنارمه 

من دکتر تغذیه گفته روزی شش وعده غذا باید بخورم‌چون وزنم خیلی کمه ولی خب مادر شوهرم فقط ناهار درس میکنه و اضافی ناهارمو شامم بهم میده 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
ببخشید که میپرسم هپارین چیه؟؟؟

هپارین مث انوگزاپارین خون رو رقیق میکنه منم لوپوس داشتم و چند تا سقط روزی دو تا هپارین توی شکم یا بازوهام میزدم تا خونرسانی به چنین زیاد بشه اخرشم ۲۴۰۰ بود که بدنیا اومد   

وقتی به شکمم دست میزنم که دیگه نیست دیگه تکون نمیخوره.... فقط میگم خدایا جاشو برام پر کن پدرش جسد ...

پسر خاله دوستم سالم بدنیا اومد ولی توی شش ماه فهمیدن cfداره بچه آب شد جلو چشمشون و فوت شد مامانش خیلی سختی کشید خیلی

وقتی به شکمم دست میزنم که دیگه نیست دیگه تکون نمیخوره.... فقط میگم خدایا جاشو برام پر کن پدرش جسد ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن و غصه نخور 

ی مدت استراحت بده ب خودت و باز اقدام کن 

ان شااللع خیلی زود نی نی نازت رو تو بغل میگیری 🌺

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
خجالت رو بزار کنار فداتشم مهم ترازبچت که نیس دیگه پاشو الان یه چیزی بخور حتما اونم شیرین پاشو دخترخو ...

زنده باشی عزیزم 

اینا اینطوری نیستن اصلن من چیزی بردارم بدشون میاد و از نگاشون خجالت میکشم حالا ناهارش داره میپزه اماده شه میاره 

دستت طلا الهی خیر از جوونیتون ببینید و خدا عزیزاتونو حفظ کنه 💜

زنده باشی عزیزم  اینا اینطوری نیستن اصلن من چیزی بردارم بدشون میاد و از نگاشون خجالت میکشم&nbs ...

عزیزدلم قربونت بشم توهم مث خاهر خودمی بازم میگم به مادرشوهرت الان بگو بچم یکم ضعیف تکون میخوره شیرین چی دارین بخورم حتی شده دوتاقند بخور پشت گوش ننداز عزیزدلم 

عزیزدلم قربونت بشم توهم مث خاهر خودمی بازم میگم به مادرشوهرت الان بگو بچم یکم ضعیف تکون میخوره شیرین ...

خدانکنه عزیزم خدا عمرت بده 

راستش ناهار رو خوردم و دوغ الان دراز کشیدم ی تکونای ریزی میخوره ولی مثه روزای قبل محکم لگد نمیزنه 

حواسم ب قند نبود اصلن حتمن امتحان میکنم عزیزی 🌹🌸🌹🌸🌹🌸

بخدا ناشکر نیستم ولی خیلی خیلی دلم براش تنگ شدە

منم یک ماه از دستش دادم هنوز نمیتونم فراموش کنم خیلی سخته خیلی عادت کرده بودم 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.