شش ماهم ، گفتن رشذش متوقف شدش ، یه کابوس بود برام ، هنوزم نتونستم خودمو بگیرم ، زایمانم طبیعی بود خیلی اذیت شدم
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام منmهستم۱۹ساله من هفته ی گذشته که۲۲هفته باردار بودم یکم دردام شروع شده بود اما حرکت بچمو حس میگردم ۴روز درد کشیدم۴بار رفتم دکتر اما معاینم نکردن گفتن مشکلی نیس اما روز اخر که رفتم گفتن بچه اومده پایین باید بدنیا بیاریش من میخواستم با اون همه درد نگهش دارم اما چون برای مادر بده همسرم رضایت داد عمل کنن ومن طبیعی بچمو دنیا اوردم زنده بود تکون میخورد اما چون تو۲۲هفته ریه هاش تشکیل نشده بود جلوی خودم جون داد گفتن اگه۲هفته سنش بیشتر بود میذاشتیمش تودستگاه ازون روز دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم