2777
2789
عنوان

مامانای باردار

212 بازدید | 23 پست

دل دردای پریودی اوایل بارداری تا کی طبیعیه؟واینکه بعضی اوقات مخصوصا تو خواب خیلی زیردلم بد میگیره،اینم طبیعیه؟ممنون میشم ازنگرانی درم بیارین🙏

خداوندا مرا اولادبسیاری عطا فرماکه درراه حسینت لشکری ازخون من باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اینکه خیلی شدید باشه یا خونریزی کنی

ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی عزیزم.ولی برای من گاهی بد میگیره،این نگرانم میکنه.دکترمم گفت برای چهارده آذر برم سونو.شما چندهفته ای؟

طبیعیه نگران نباشید فقط یه نصیحت خاهرانه شکمتون رو با یه روسری شالی چیزی ببندین و نذارید سرد بشه ویخ ...

آخه بعضیا میگن گرم کردن شکم بده.اون بد گرفتنای دلم طبیعیه یا اینکه توخواب میگیره؟

با سللام.گردو خشک با پوست قهواهی.ب نرخ عمده.هر کیلو45.گردو مغز دارو و شیرین.تحویل در تهارن بالا ده کیلو رایگان و پرداختمون کلا درب منزل هستش.فرصت و از دست ندید ب نرخ عمده 09168600240شماره ما از طریق تل گرام با ما در تماس باشید اونجا عکس و جززسلت کاملشو میگم بهتون

آخه بعضیا میگن گرم کردن شکم بده.اون بد گرفتنای دلم طبیعیه یا اینکه توخواب میگیره؟

من ک همه دل دردام وگرفتناش وقتی دلمو بستم دیگه خوب شد عزیزم با یه روسری انقدی گرم نمیشه ک بد باشه سردی بده... شما یه روز امتحان کن 

عزيزم من الان هفته32هنوز اين داردارودارم

وای پس تموم شدنی نیست.عزیزم ان شاالله زایمان خوب وراحتی داشته باشی🙏

من ک همه دل دردام وگرفتناش وقتی دلمو بستم دیگه خوب شد عزیزم با یه روسری انقدی گرم نمیشه ک بد باشه سر ...

باشه مهربون امتحان میکنم ،کلافم کرده.ان شاالله بارداری خوبی داشته باشین وب سلامتی زایمان کنین🙏

استارتر عزیزم میشه بگی کی سونو میدی اخه من پنج هفته شش روزمه نمیدونم کی سونو بدم 

عزیزم دکتر ب من گفت چهارده آذر ک هفت هفتم میشه برم برای سونو،شماهم تقریبا بامنی،همون سیزدهم چهاردهم برو ک ان شاالله صدای قلبشو بشنوی🙏 برای منم دعا کن❤