2777
2789
عنوان

مامانای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه از حالتات بهم بگی من صبح حالت تهوع دارم با بوی پیاز سرخ کرده حالمو بهم میزنه رو پهلو چپم نمیتونم زیاد بخوابم یکم درد میگیره من میترسم دیگه بتا ندادم 

فندق کوچولوی من قوی باش مامان منتظرته خیلی دوست دارم   
میشه از حالتات بهم بگی من صبح حالت تهوع دارم با بوی پیاز سرخ کرده حالمو بهم میزنه رو پهلو چپم نمیتون ...

همینکه حالت تهوع دارین یعنی بتا رفته بالا.حالامن تا الان حالت تهوع نداشتم.بیشتر دل درد دارم،آره منم رو ی پهلو زیاد بخوابم درد میگیره.من خیلی نفخ دارم وسینه دردم دارم.بتای شما چندبود؟روز چند پری؟

خداوندا مرا اولادبسیاری عطا فرماکه درراه حسینت لشکری ازخون من باشد.

من فک کنم چهار روز بعد پری 400 به بالا بود اخه تیتر ننوشته بود ساده بود سیستم تا چهارصد نشون داد اره منم دل درد دارم حتی الان همش فک میکنم دارم از دستش میدم 

فندق کوچولوی من قوی باش مامان منتظرته خیلی دوست دارم   
البته من امپول پرژسترون میزنم چون پارسال سقط داشتم تو همون اولای تخیر 

نه عزیزم فکرای بد نکن.توکلت ب خدا باشه.خیلی کارای سخت نکن وزیاد سرپا واینستا.تو سه ماه اول خیلی مراقب خودت باش.ان شاالله ی نی نی سالم صالح میاری

ممنون عزیزم همچنین واسه شما قربونت من خیلی سختی کشیدم تا بچه دار شم واسه همین میترسم

استرس نداشته باش.توکلت ب خدا باشه،خدا هیچ وقت بدمارو نمیخواد.ان شاالله دوران بارداریتو ب سلامتی میگذرونی 🙏