2777
2789
منم عکسم را فرستادم لطفا از منم بگین

ديدم برا توام پسر ميخوره ولي خب دارم يواش يواش به اين قضيه شك ميكنم چون ميگن فري بتا پايين ٤٠ و عدد روبروش كه مام هست زير ١ پسره اينجا برا همه اينطوريه

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منو بگو لطفا

دختر 

بهت چي گفتن؟

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
ديدم برا توام پسر ميخوره ولي خب دارم يواش يواش به اين قضيه شك ميكنم چون ميگن فري بتا پايين ٤٠ و عدد ...

واقعا؟؟من اینو نمیدونستم ولی احتمال پسر را بیشتر داد...حالا وقتی رفتم آنومالی میگم درست گفته یا نه

ديدم برا توام پسر ميخوره ولي خب دارم يواش يواش به اين قضيه شك ميكنم چون ميگن فري بتا پايين ٤٠ و عدد ...

عکسوفرستادم نگاش کن ببخش کیفیت گوشیم پایینه

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا
بچه ها عکس سونوی بچه تون چه شکلیه؟؟؟مال من یه کم عجیبه بینیش خیلی بزرگه.... میشه عکس سونو هاتون رابز ...

اصلا نگران نباش برای منم دماغش خییییلیییی زشت بود 

برای انومالی که رفتم خیلی خوشگل شده بود

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
اصلا نگران نباش برای منم دماغش خییییلیییی زشت بود  برای انومالی که رفتم خیلی خوشگل شده بود

واقعا...عزیزم خدا حفظش کنه واستون..خدا راشکر ایشالا که نینی منم خوشگل بشه

واقعا؟؟من اینو نمیدونستم ولی احتمال پسر را بیشتر داد...حالا وقتی رفتم آنومالی میگم درست گفته یا نه

والا ميبيني كه مثال نقضش هم هست ولي خب وقتي ميگن پسر احتمال خطاش كمه