2777
2789
هیچی ننوشته اصلن ددرباه nb ولی تو عکس مشخصع وتوسنوهم میدیم دماغشو

عكستو بفرست

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رو عکس گفتی یا از روی آزمایش خون بتای ازاد

عدد مام خون بتاي آزاد 

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
سلام منم دو رو پیش رفتم غربالگری خداروشکر دکتر سونو گفت غربالگریش هم خوبه جنسیتم گفت احتمالا دختره

آخی نی نی هامون هم سنن...ایشالا نینیت به سلامتی بیاد بغلت❤

عكس آز خونتو بزار بگم دختر يا پسر

مال منو بگو لطفا

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

واضح نيست نميتونم بخونم ولي فكر كنم بتاي آزادت ٢٨ ولي عدد مام كه روبروي اونه نيافتاده.

مال من فری بتا ۱۳.۶۰ و mom ./65

جنسيت رو احتمال دادن؟

با اين اعداد بايد پسر باشه